Πέτρος Πυλαρινός: Ερωτευμένος ο τραγουδιστής των Alcatrash  - Η νέα φωτό με το κορίτσι του
Showbiz

Πέτρος Πυλαρινός: Ερωτευμένος ο τραγουδιστής των Alcatrash - Η νέα φωτό με το κορίτσι του

Πέτρος Πυλαρινός: Μετρά πλέον αρκετούς μήνες σχέσης

Ο τραγουδιστής και τη φετινή σεζόν, βρίσκεται στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μαζί με την μπάντα του, τους Alcatrash. Ο Πέτρος εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με την εντυπωσιακή Βάλια, την οποία και απολαμβάνουμε από τη συχνότητα του Star.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, έχει ξεχωρίσει από τη συνεργασία της με το Star, αλλά και την καθημερινή της παρουσία στον Τροχό της τύχης. Η εντυπωσιακή ξανθιά εδώ και μήνες είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Πυλαρινό.

Η Βάλια και ο Πέτρος αποφεύγουν να μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους, με τις φήμες να τους θέλουν ήδη μαζί κάτω από την ίδια στέγη, όπου και συγκατοικούν.

«Πάρα πολλά πράγματα που έχει, τα κρατάει μέσα του και δεν τα συζητάει. Θα ήθελα να τον κάνω λίγο πιο ομιλητικό και να εξωτερικεύει πιο πολύ τα πράγματα που τον απασχολούν», είχε αποκαλύψει η Βάλια για τα πράγματα που την ενοχλούν επάνω στον σύντροφό της.

Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι απόλαυσε το κατάλευκο τοπίο στη χώρα μας και έτσι βγήκε για παιχνίδι στα χιόνια. Η όμορφη Βάλια ανέβασε στο instagram τη νέα τους φωτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved