Πριγκίπισσα Ευγενία – Jack Brooksbank: Η πρώτη τους οικογενειακή φωτό με το νεογέννητο μωρό
Showbiz

Πριγκίπισσα Ευγενία – Jack Brooksbank: Η πρώτη τους οικογενειακή φωτό με το νεογέννητο μωρό

Πριγκίπισσα Ευγενία – Jack Brooksbank: Γεννητούρια στο παλάτι

Το ένατο δισέγγονό της απέκτησε πριν από μερικές ημέρες η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας. Πρόκειται για το μωρό που έφερε στον κόσμο η Πριγκίπισσα Ευγενία καρπό του έρωτά της από τον συζύγό της, Jack Brooksbank οι οποίοι είχαν παντρευτεί στο Ουίνσδορ, σε μια λαμπερή και μεγαλοπρεπή τελετή το 2018.

Το παλάτι, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η Αυτού Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε με ασφάλεια έναν γιο σήμερα, 9 Φεβρουαρίου στις 8.55 το πρωί στο νοσοκομείο The Portland. Ο Jack Brooksbank ήταν παρών.

Το μωρό ζυγίζει 3 κιλά και 675 γραμμάρια... Είναι το πρώτο παιδί για την Πριγκίπισσα, τον σύζυγό της, το πρώτο εγγόνι για τον Δούκα και τη Δούκισσα της Υόρκης και το ένατο δισέγγονο για τη Βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου. Η Υψηλότητά της και το μωρό είναι καλά».

Στα social media πριν λίγες ώρες ανέβηκε και η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του ζευγαριού με την Πριγκίπισσα Ευγενία και τον Jack Brooksbank να ποζάρουν αγκαλιά με το μωρό του.

Δείτε παρακάτω....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved