Αυγουστίδης: Μιλάει πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει και μας έκανε να... λιώσουμε!
Showbiz

Αυγουστίδης: Μιλάει πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει και μας έκανε να... λιώσουμε!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης σύντομα θα γίνει μπαμπάς και ήδη μιλάει με απόλυτη τρυφερότητα για το μωράκι του που θα έρθει στον κόσμο. 

Ετοίμαζε την παράσταση-μονόλογο «Η Μηχανή του Τιούριγκ», σε διασκευή και σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, για το θέατρο «Κατερίνα Βασιλάκου». Με σωστή άποψη, λειτουργεί ισορροπητικά στα πράγματα, όπως και στις ερμηνείες του στις παραστάσεις που συμμετέχει.

«Δεν θέλουμε να το ανεβάσουμε live-streaming. Θέλουμε μόνο όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες να το παρουσιάσουμε σε ζωντανό κοινό. Πώς βίωσα και βιώνω την κρίση; Με προσπάθεια και ταυτόχρονα με ένα συναίσθημα πίκρας. Εργάζομαι σε έναν κλάδο που μοιάζει σαν να μην υπάρχει αυτή την περίοδο! Παρακολουθώ ειδήσεις μόνο και μόνο για να δω αν κάποιος θα μας αναφέρει, αλλά όλοι ασχολούνται με το εμπόριο και κανείς μ' εμάς.

Για το αν θα ανοίξουν τα καταστήματα με τα ρούχα και τα παπούτσια -τα οποία απορώ πού θα τα φορέσουν- και κανείς δεν αναφέρει ή δεν αναρωτιέται, έστω, για το τι θα γίνει, για το πότε θα ανοίξουν τα θέατρα και οι κινηματογράφοι.

Κανείς δεν μιλάει. Μιλάνε πολύ στα social media, αλλά εμένα τα social media δεν μου είναι αρκετά. Θεωρώ ότi είναι ένας ιδανικός τρόπος εκτόνωσης, αλλά λύση από εκεί δεν έχει έρθει ποτέ. Κι ακούω διάφορους να λένε "εγώ έγραψα την άποψη μου στο Facebook, λες και έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία.

Λες και τα παλιά χρόνια, το πρωί εγώ που ήμουν μελαγχολικός θα έπρεπε να βγω στο μπαλκόνι της συνοικίας μου και να το φωνάξω για να θεωρώ ότι συμμετέχω. Στα social, απλά μοιραζόμαστε απόψεις.

Η καθημερινότητα μου; Έχω τις πρόβες, γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι, και προσπαθώ να εκμεταλλευτώ και τον χρόνο που δίνει αυτό το "τίποτα", για να διαχειριστώ τη μοναξιά που νιώθω μέσα μου.

Η μοναξιά δεν έχει σχέση με το αν είσαι μόνος ή με παρέα. Επίσης, περνώ πολύ χρόνο με φίλους και φυσικά με τη γυναίκα μου. Περιμένουμε τον Απρίλιο το πρώτο μας παιδί κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και αισιόδοξο για μένα. Είναι το νέο κεφάλαιο της ζωής μου που με θέλει πατέρα».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved