Σπύρος Πώρος: Η φωτό που αποδεικνύει πως ο γιος του είναι ζευγάρι με την κόρη της Heidi Klum
Showbiz

Σπύρος Πώρος: Η φωτό που αποδεικνύει πως ο γιος του είναι ζευγάρι με την κόρη της Heidi Klum

Σπύρος Πώρος: «Είναι ενάμιση χρόνο μαζί. Ο γιος μου ακολουθεί τη συμβουλή μου»

Ο γιος του πλέον είναι 18 ετών και εκείνος δεν χάνει την ευκαιρία να τον καμαρώνει. Ο Σπύρος Πώρος έδωσε τη νέα του συνέντευξη, αφού βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή, Πάμε Δανάη.

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για την προσωπική του ζωή...

«Με την μητέρα του έχουμε καλή σχέση, μιλάμε. Δε με αγχώνει που έχω πέντε παιδιά. Η μητέρα μου μας είχε αφήσει ελεύθερους να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι μας αυτόνομοι. Τα παιδιά δεν ανήκουν σε εμάς, ανήκουν στο σύμπαν όπως έλεγε και ο Καμύ. Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν ότι οι γονείς τους τους αγαπούν και για τα υπόλοιπα πρέπει να παλέψουν μόνα τους».

Στη συνέχεια ο Σπύρος Πώρος αναφέρθηκε στη σχέση του γιο του, ο οποίος είναι ζευγάρι με την κόρη της Heidi Klum

«Είναι ενάμιση χρόνο μαζί. Ο γιος μου ακολουθεί τη συμβουλή μου που πιστεύω ότι δεν πρέπει η προσωπική μου ζωή να προβάλλεται. Έτυχε και τους ανακάλυψαν. Χαίρομαι και τον ρώτησα αν είναι καλά και αν είναι ευτυχισμένος. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι καλό για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία να παίρνει δημοσιότητα λόγω μιας σχέσης. Είναι επικίνδυνο αυτό για ένα παιδί που δεν είναι ώριμο σε αυτή την ηλικία. Ο γιος μου παίζει χόκεϊ στον πάγο και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, είναι το μοναδικό αγόρι από τα πέντε παιδιά μου».

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τρυφερό στιγμιότυπο του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved