Μπισμπίκης: «Την πρώτη καραντίνα την ένιωσα πολύ βίαια. Κλείστηκα μέσα, είχα θυμό, θλίψη, λύπη»
Showbiz

Μπισμπίκης: «Την πρώτη καραντίνα την ένιωσα πολύ βίαια. Κλείστηκα μέσα, είχα θυμό, θλίψη, λύπη»

Αρκετά μποέμ και αρκετά ρεαλιστής, δηλώνει πως λατρεύει το λούμπεν o Βασίλης Μπισμπίκης ή αν προτιμάτε, ο τηλεοπτικός Βόσκαρης από τις Άγριες Μέλισσες

Παλιός πανκ, μεγαλωμένος στο Λουτράκι, είναι ο πιο mainstream ηθοποιός τη αθηναϊκής off broadway σκηνής κι έχει επίσης την ιδιότητα του παραγωγού.

Με το sold out «Άνθρωποι και Ποντίκια» -έπρεπε να κλείσεις εισιτήριο τουλάχιστον δύο μήνες πριν για να το δεις- της περσινής σεζόν συ «Cartel» (Βραβείο Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Παράστασης στα Βραβεία Κοινού του «Αθηνοράματος» αλλά και με τον «Πατέρα» του Στρίνμπεργκ στο «Αποθήκη» θεωρείται ένας από τους κορυφαίους και ιδιοφυείς δημιουργούς της γενιάς του.

«Υπάρχει σοβαρή δυσκολία επιβίωσης, αν και είμαι από τους τυχερούς που δουλεύουν στην τηλεόραση. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω μόνο τον εαυτό μου, άλλωστε κι εγώ είχα τεράστιες οικονομικές απώλειες. Από τον Μάρτιο και μετά, ως παραγωγός, δεν έχω πάρει κάποια βοήθεια από το κράτος. Έπειτα, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι.

Ειδικά την πρώτη καραντίνα την ένιωσα πολύ βίαια. Κλείστηκα μέσα, είχα θυμό, θλίψη, λύπη, όλα αυτά τα συναισθήματα. Το θέατρο για μένα είναι ζωτική ανάγκη και το να μην μπορώ να δημιουργήσω με ζορίζει ως άνθρωπο. Την αγαπώ την τηλεόραση, αλλά η τέχνη του θεάτρου είναι κάτι μαγικό. Βλέπεις τον θεατή από κάτω, νιώθεις την ανάσα του και γι' αυτό θεωρώ ότι πρέπει τα θέατρα να ανοίξουν και πάλι σύντομα. Βέβαια ποτέ δεν μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα και πάντα έβρισκα λύσεις. Και πάντα προσπαθούσα να βρω το θετικό στοιχείο.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλές και κακές καταστάσεις. Υπάρχουν καλές καταστάσεις και καταστάσεις οι οποίες έχουν κάτι να μας μάθουν. Οπότε, να δούμε όλοι οι άνθρωποι του θεάτρου τι θα μας μάθει αυτή η περίοδος».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved