MadClip: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του - «Έγινε καταδίωξη, βγήκα στο δρόμο και έτρεχα»
Showbiz

MadClip: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του - «Έγινε καταδίωξη, βγήκα στο δρόμο και έτρεχα»

Mad Clip: Ο γνωστός ραπέρ απάντησε σε όλα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

Το γύρο του διαδικτύου έκανε μέσα στην εβδομάδα, η είδηση για τη σύλληψη του MadClip.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη. Λίγα 24ωρα μετά ο γνωστός ράπερ επέστρεψε και απάντησε σε όλα μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

«Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εσάς είστε μπερδεμένοι. Βλέπω πολλές αναρτήσεις για να πείτε αν είμαι έξω, αν είμαι μέσα», είπε πριν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο MadClip αποκάλυψε...

«Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες… Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα είμαι κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα… Ότι έτρεχα, έτρεχα έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό μέσα στο τούνελ, εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε...

«Στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική και τυχαίνει την ώρα που βγαίνω να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ… Δεν θα έβαζα κανέναν σε κίνδυνο σταμάτησα, τα παλικάρια φώναζαν και υπήρχε πολύ ένταση. Με συνόδευσαν στο τμήμα του Μοσχάτο η ομάδα ΔΙΑΣ… Αν πέρναγα τα φανάρια που έλεγαν θα ήμουν αυτόφωρο, είναι μόδα στο να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved