Στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης
Showbiz

Στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του, ζήτησαν να συναντηθούν με αξιωματικό της αστυνομίας

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που τις τελευταίες ημέρες καταγγέλεται σωρηδόν, μετέβη με δική του βούληση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Εκεί, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του, ζήτησαν να έρθουν σε επαφή με αξιωματικό της αστυνομίας και να ενημερωθούν σχετικά με τη φημολογία για ένταλμα σύλληψης του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του παρέμειναν στη ΓΑΔΑ για περίπου μισή ώρα ενώ, αποχώρησαν καθώς τους πληροφόρησαν ότι δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ούτε υπάρχει ενημέρωση από την Δικαιοσύνη.

Να θυμίσουμε πως λίγες ώρες πριν ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει στο Open TV...

«Αν είμαι επικίνδυνος ή όχι άνθρωπος, είτε στη δουλειά μου είτε στη ζωή μου, αυτό νομίζω θα το αποφασίσουν άλλα θεσμικά όργανα. Αυτό λέει το κράτος δικαίου. Αυτό αποφασίζεται, δεν προαποφασίζεται».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει εγκληθεί από τον εισαγγελέα. ο Δημήτρης Λιγνάδης απαντά: «Τι εννοείτε; Aν έχω εγκληθεί από το λαϊκό αίσθημα; Έχω μια ολόκληρη χώρα εναντίον μου. Δεν έχω τίποτα τέτοιο (εννοώντας ότι δεν έχει εγκληθεί από τον εισαγγελέα). Αν εγκληθώ για κάτι, η επικινδυνότητα κάποιου ανθρώπου δεν κρίνεται από λαϊκά δικαστήρια, δεν κρίνεται από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα. Κρίνεται θεσμικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved