Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης
Showbiz

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης: Ανατροπή μετά τη σημερινή του παρουσία στη ΓΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Λιγνάδη στη ΓΑΔΑ.

Πριν από λίγες ώρες, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του, ζήτησαν να έρθουν σε επαφή με αξιωματικό της αστυνομίας και να ενημερωθούν σχετικά με τη φημολογία για ένταλμα σύλληψης του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του παρέμειναν στη ΓΑΔΑ για περίπου μισή ώρα ενώ, αποχώρησαν καθώς τους πληροφόρησαν ότι δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ούτε υπάρχει ενημέρωση από την Δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά ωστόσο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος πλέον βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

Μετά τις καταγγελίες για βιασμό και σεξουαλικές κακοποιήσεις, οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν σε επιβεβαίωση των καταγγελιών των θυμάτων με εξετάζοντας του μάρτυρες και απήγγειλαν σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.

«Πριν από λίγη ώρα, βρέθηκαν στο σπίτι του, αστυνομικοί της ασφάλειας και ενεργοποίησαν το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο εισαγγελέας. Οπότε, λογικά θα βρίσκεται πλέον στη ΓΑΔΑ για να διαχειριστεί την υπόθεση μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του», ανέφερε το ρεπορτάζ του ANT1.

Λίγες ώρες πριν ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωνε στο Δελτίο Ειδήσεων του OPEN...

«Αν είμαι επικίνδυνος ή όχι άνθρωπος, είτε στη δουλειά μου είτε στη ζωή μου, αυτό νομίζω θα το αποφασίσουν άλλα θεσμικά όργανα. Αυτό λέει το κράτος δικαίου. Αυτό αποφασίζεται, δεν προαποφασίζεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved