Μπόμπα: Τα τελευταία νέα για την υγεία της και το πρώτο μήνυμα μετά το εξιτήριο
Showbiz

Μπόμπα: Τα τελευταία νέα για την υγεία της και το πρώτο μήνυμα μετά το εξιτήριο

Ήρεμη και με την αυστηρή οδηγία των θεραπόντων γιατρών της να ξεκουραστεί βρίσκεται στο σπίτι της η Χριστίνα Μπόμπα μετά από μία σύντομη αλλά έντονη περιπέτεια μετά και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Η όμορφη παρουσιάστρια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία που κρατούσε το χέρι του Σάκη Τανιμανίδη αλλά δεν είχε αναφέρει αρχικά τον λόγο που είχε μπει στο νοσοκομείο.

«Happy Valentine’s day. Εμάς σήμερα μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο (όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς) και σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Υ.Γ. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα.

Και ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε λίγο αργότερα με τη σειρά του ένα story στον δικό του λογαριασμό, στο οποίο η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με έναν λούτρινο αρκούδο και ένα τριαντάφυλλο λόγω της ημέρας των ερωτευμένων. Ο παρουσιαστής σχολίασε: «Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα… Είμαστε καλά και οι τέσσερις! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Την περασμένη Παρασκευή, στις 19 Φεβρουαρίου ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε εκ νέου μία φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα που παρέμενε στο νοσοκομείο και είχε ακόμα τον ορό στο χέρι της σχολιάζοντας: «Μετά από αρκετά μπες βγες, είμαστε ακόμα εδώ… ελπίζω όχι για πολύ»!

Τελικά, η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο χθες το βράδυ και επέστρεψε με τον σύζυγό της στο σπίτι. Μάλιστα, το αποκάλυψε η ίδια με νέα της ανάρτηση στην οποία έγραψε:

“Είμαστε πάλι σπιτάκι και όλα είναι πολύ καλά”.

Να θυμίσουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι έξι μηνών και περιμένει δίδυμα κοριτσάκια τα οποία δεν επηρεάστηκαν καθόλου από την όλη περιπέτεια, γεγονός που γεμίζει με δύναμη τους δύο μέλλοντες γονείς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved