Συγκλονιστική εξομολόγηση - «Δεν ήθελα να ανοίξω την τηλεόραση για να μη δω τον βιαστή μου»
Showbiz

Συγκλονιστική εξομολόγηση - «Δεν ήθελα να ανοίξω την τηλεόραση για να μη δω τον βιαστή μου»

Καλύτερα δε γίνεται: Μια ξεχωριστή συνέντευξη δύο γυναικών, οι οποίες και ξεκίνησαν πρώτες του κίνημα #Metoo φιλοξένησε η εκπομπή

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την Andrea Constand αλλά και τη Stacey Pinkerton.

«Βλέποντας τη συνέντευξη θα καταλάβετε για ποιο λόγο οι δυο αυτές γυναίκες θέλησαν να μιλήσουν, γνωρίζοντας και οι δύο, την έκρηξη του #Metoo αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Απλώς να πω πως η Andrea Constand που είναι ελληνικής καταγωγής, είναι μια γυναίκα που με τη μαρτυρία της, την διπλή και το 2004, αλλά και με τη δίκη που τελικά έστειλε τον Μπιλ Κόσμπι στη φυλακή, είναι αυτή που βγήκε μπροστά. Εξήγησε τι ήταν όλο αυτό που της είχε προκαλέσει, ο άνθρωπος που τη νάρκωσε και τη βίασε και ένα από θέματα που θίγει στην κουβέντα, είναι η συναίνεση», είπε πριν την προβολή της συνέντευξης».

Η Andrea Constand ανέφερε αρχικά...

«Στη δική μου περίπτωση βρήκα μεγάλη υποστήριξη και αυτό ήταν σημαντικό πιστεύω για την ίαση μου και ότι πολλά θύματα έχουν ξεκινήσει αυτό το ταξίδι προς την ίαση με το να ξεκινούν να μιλήσου, το να πουν την ιστορία τους, είναι ένας τρόπος για να βρουν την στήριξη και να το πιστέψουν και οι άλλοι».

Η Stacey Pinkerton αποκάλυψε με τη σειρά της...

«Ήταν την άνοιξη του 1986 και δεν ήξερα τι να πω τότε. Εκείνη την εποχή δεν μιλούσαμε καν για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς. Δεν ξέραμε καν ότι υπήρχαν εξετάσεις τεκμηρίωσης βιασμού. Ήταν τραυματικό και να το αντιμετωπίζεις με έναν άνθρωπο με τόση δύναμη, με έναν άνθρωπο τόσο διάσημο, ξέρεις μετά ότι σε περιμένει ένας στιγματισμός και να αναρωτιέσαι εάν σε πιστέψει κανείς», είπε ενώ παραδέχτηκε πως αναγκάστηκε να αλλάξει μέχρι και χώρα: «Δεν ήθελα να ανοίξω την τηλεόραση για να μην δω τον βιαστή μου».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved