Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Μόνος του στο κελί με φρουρό στην πόρτα

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης κρατήθηκε για δεύτερη νύχτα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης επέστρεψε μετά τον εισαγγελέα στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου κρατήθηκε για δεύτερη νύχτα και όπως φαίνεται γνώριζε ότι θα κρατηθεί, καθώς όταν εκδόθηκε το ένταλμα είχε μαζί του κάποια είδη πρώτης ανάγκης.

Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του του Εθνικού Θεάτρου με εντολή του εισαγγελέα θα κρατηθεί στην Ασφάλεια Αττικής μέχρι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, οπότε και θα οδηγηθεί στον ανακριτή για απολογία, σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό κατά συρροή.

Σήμερα, Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου θα λάβει τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του μέσω του δικηγόρου του, έτσι ώστε να οργανώσει την άμυνα του έναντι των στοιχείων που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός βρίσκεται σε κελί στην πίσω πλευρά του κτιρίου της ΓΑΔΑ και δεν είναι με άλλον κρατούμενο.

Όπως λέγεται, ο Λιγνάδης, ρώτησε τους αστυνομικούς πώς μπορεί να έχει επικοινωνία με τον δικηγόρο του και τον ενημέρωσαν ότι υπάρχει καρτοτηλέφωνο, όπου μπορεί να μιλά από εκεί συνοδεία αστυνομικού.

Μάλιστα, έξω από το κελί του υπάρχει μόνιμα ένας φρουρός.

Σήμερα, ο πρόεδρος του Σωματείου των Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας αναμένεται να καταθέσει στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο τις επόμενες ώρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Σωματείο έχει στη διάθεση του καταγγελίες για διάφορες μορφές βίας και σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ηθοποιών, οι οποίες εκτιμάται ότι τα αδικήματα στα οποία αναφέρονται εξακολουθούν να είναι «ζωντανά», δηλαδή δεν έχουν υποπέσει σε παραγραφή. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να κατατεθούν και νέα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο κ. Μπιμπίλας θεωρείται μάρτυρας «κλειδί», καθώς λόγω της θεσμικής του ιδιότητας, γνωρίζει πολύ καλά το θέμα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved