Δημήτρης Λιγνάδης: Μαρτυρίες από τη γειτονιά του προκαλούν ανατριχίλα!
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Μαρτυρίες από τη γειτονιά του προκαλούν ανατριχίλα!

Μαρτυρίες που προκαλούν φρίκη από τους γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη.

Κάποιοι γείτονες του Λιγνάδη παραδέχτηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ πως άκουγαν φωνές από το διαμέρισμα του ογδόου ορόφου στο Μεταξουργείο.

«Καμιά φορά ακούγαμε φασαρία, αλλά λέγανε ότι κάνουν πρόβες. Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν σε καθημερινή βάση. Είναι λυπηρό που το λέω. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγουν μου έλεγαν ότι «πάμε στον κ. Λιγνάδη»» ανέφερε μία κυρία.

Ενώ μία μητέρα υπογράμμισε ότι προσέγγισε την έφηβη τότε κόρη της μέσα στην πολυκατοικία: «Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά» δήλωσε στην κάμερα και σημείωσε ότι προσπάθησε να της «κόψει» τον δρόμο. Μετά από χρόνια, την ξαναπλησίασε για τη βοηθήσει με τα μαθήματά της, όπως της είπε: «Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου. Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη και τις μαρτυρίες που είναι ανατριχιαστικές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved