Ελένη Κούρκουλα: Έμενε στο σπίτι της ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι να συλληφθεί;
Showbiz

Ελένη Κούρκουλα: Έμενε στο σπίτι της ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι να συλληφθεί;

Η Ελένη Κούρκουλα αποκάλυψε αν έμενε μαζί της ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι να συλληφθεί!

Όπως μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day μιας και επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ελένη Κούρκουλα, δεν ήταν μαζί της ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, καθώς λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με κανέναν.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως ότι επειδή δήλωσε άλλη διεύθυνση κατοικίας ο Κύριος Λιγνάδης, ότι διέμενε, ότι του παρείχαν “άσυλο” γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα η Έλενα Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους. Εγώ χθες, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και των τηλεφώνων που κάναμε σε όλους τους εμπλεκόμενους για να είμαστε προετοιμασμένοι για τη σημερινή εκπομπή μίλησα μαζί της. Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα αλλά είναι ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που δεν επιτρέπει να έρθει σε επαφή με κανέναν λόγω covid. Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες τις Παρασκευής του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης. Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι δεν είχε καμία εικόνα γι αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχε μια εικόνα για την σεξουαλική του προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είχε καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε. Τα καταδικάζει αυτά που ακούει. Τις προκαλούν αποστροφή και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved