Συγκινεί η Ζένια Μπονάτσου: «Φοράω ακόμα τα ρούχα του μπαμπά μου»
Showbiz

Συγκινεί η Ζένια Μπονάτσου: «Φοράω ακόμα τα ρούχα του μπαμπά μου»

Η Ζένια Μπονάτσου αποκαλύπτει ότι έχει κρατήσει τα ρούχα του μπαμπά της, του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και τα φοράει!

Η Ζένια Μπονάτσου μίλησε στην εκπομπή, Στη Φωλιά των ΚουΚου για την απόφαση να δουλέψει από πολύ μικρή: «Δεν βασίστηκα ποτέ στην οικογένεια για τα χρήματα. Αλλά με το που τελείωσα το σχολείο, πήγα δούλεψα και έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι κάτι που το κάνω εγώ, το κάνουν πολλοί.

Είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου. Πάντα και χωρίς λεφτά να ήμουν, η αλήθεια είναι ότι δεν θα καθόμουν να παρακαλέσω την οικογένειά μου. Προτιμούσα να κοιμηθώ σε μια φίλη μου δύο μέρες και να περάσουμε καλά και να με φιλοξενήσει, αν εγώ δεν είχα φαγητό στο σπίτι να φάω, αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα οπότε είναι αστείο να λέω εγώ "δεν είχα χρήματα να πάρω ένα ταξί ή δεν είχα να φάω"»!

Και αναφέρθηκε σε μία υπέροχη στιγμή, που δεν πρόκειται να ξεχάσει: «Εγώ είχα τρέλα με τις Hi-5. Τότε ο μπαμπάς μου έκανε το “Πάμε γι’ άλλα” και τον είχα παρακαλέσει να τις φέρει. Όταν τις έφερε, πήγα και ξετρελάθηκα. Υπάρχει βίντεο και κάθομαι και το βλέπω. Μπαίνω στο youtube και βλέπω βίντεο με τον μπαμπά γιατί είναι και πράγματα που δεν τα ήξερα, δεν τα είχα προλάβει»!

Όσο για τα ρούχα που έχει κρατήσει από τον πατέρα της, υπογράμμισε: «Τις ταινίες της γιαγιάς μου δεν τις έχω δει όλες. Η αλήθεια είναι ότι – ντρέπομαι που το λέω – αλλά δεν είμαι φαν του ελληνικού κινηματογράφου. Έχω ρούχα της. Έχω τζιν, τα οποία δεν μου έκαναν τελικά γιατί ήταν πανύψηλη. Από τον μπαμπά μου έχω παρεό, σαλβάρια και 2 – 3 μπλούζες, τα οποία τα φοράω ακόμα»!

Δες το βίντεο παρακάτω!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved