Ηθοποιοί μιλούν στο gossip-tv και ξεσπούν! Ζητούν να ανοίξουν στόματα για να έρθει η κάθαρση
Showbiz

Ηθοποιοί μιλούν στο gossip-tv και ξεσπούν! Ζητούν να ανοίξουν στόματα για να έρθει η κάθαρση

Άνθρωποι της ελληνικής showbiz και συγκεκριμένα από τον χώρο του θεάματος, μιλούν στο gossip-tv.gr και σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας που έχουν ταρακουνήσει το Πανελλήνιο.

Όλοι τους συμφωνούν σε ένα και μόνο πράγμα! Ότι τώρα που άνοιξαν στόματα, πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια ώστε ο καλλιτεχνικός κόσμος να έχει στο μέλλον την κάθαρση που του αρμόζει.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι ένα πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει αρκετά λόγω των δηλώσεων που έχει κάνει.

Συχνά βρίσκεται στην επικαιρότητα και τα όσα λέει γίνονται θέμα συζήτησης και αντικείμενο σχολιασμού.

Η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός, δήλωσε πριν από λίγες μέρες στο Ευτυχείτε:

«Είχα ακούσει μια ιστορία στα 23 μου χρόνια από έναν νεαρό συνάδελφό μου ηθοποιό. Ήταν η ιστορία που μου είχε εμπιστευτεί από τότε που είναι έφηβος. Μάλιστα μετά την παράσταση βγαίναμε για καφέ στην Αθήνα και φοβόταν μην τον συναντήσει κάπου».

Με αφορμή τη συγκεκριμένη δήλωση το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την ηθοποιό η οποία αρκέστηκε να σχολιάσει τόσο για το συγκεκριμένο θέμα όσο και για την υπόθεση Λιγνάδη που όλοι παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα:

«Δεν έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ό, τι αφορά την προσωπική του ζωή ή ό, τι έχει βγει προς τα έξω αυτά έχουν και σημασία και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω».

Όσον αφορά την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Άριελ Κωνσταντίδη δήλωσε στο gossip-tv.gr:

«Οι άνθρωποι που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς και φαίνεται σα να μην μπορούν να ζητήσουν συγνώμη είναι σίγουρο ότι είναι ανεπίτρεπτο να είναι σε αξιώματα. Φυσικά και έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Είναι αδιανόητο το ότι δεν το έχει κάνει. Και δεν έχει να κάνει με το αν είχε γνώση ή όχι. Δεν υποχρεούται να έχει γνώση, όμως, το Υπουργείο Πολιτισμού την αφορά και γι’ αυτό έχει αυτή τη θέση».

Η Μαρία Κορινθίου με τη σειρά της δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr:

«Πρέπει να βγαίνουν και να κάνουν δηλώσεις αυτοί που πρέπει να κάνουν δηλώσεις, έτσι ώστε να μην μειώνεται και η σοβαρότητα του θέματος. Δεν πρέπει να φύγουμε από αυτή τη γραμμή. Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι να λυθούν κάποια πράγματα αφού τώρα είναι που δόθηκε αυτή η ευκαιρία και αυτό το βήμα. Πρέπει να βγαίνουν να μιλάνε άνθρωποι που έχουν κάνει καταγγελίες ή άνθρωποι που συνδέονται άμεσα με τις υποθέσεις αυτές.».

Ο Γιώργος Χρανιώτης από την πλευρά του δήλωσε στο gossip-tv:

«Ήμουν στο Υπουργείο Πολιτισμού και ό,τι είχα να πω το είπα. Είναι γνωστή πια η θέση μου» και συνέχισε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοι που πρέπει να μιλήσουν. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν κι άλλα παιδιά και πιστέψτε με είναι έτοιμα να μιλήσουν».

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε για το θέμα στο gossip-tv.gr:

«Το θέατρο υπάρχει εδώ και 2.500 χιλιάδες χρόνια, δεν παθαίνει τίποτα από δύο, τρία παράσιτα. Όποιος έχει κάνει αξιόποινη πράξη, πρέπει να καταδικαστεί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βλάψει κανέναν».

Ο Ρένος Ρώτας από την πλευρά του δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv:

«Δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που ήξεραν. Έχω συνεργαστεί με κάποιους από τους καταγγελλόμενους αλλά δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου κάτι. Από την μια λέω ευτυχώς που δεν είχα κάποια ανάλογη, από την άλλη δυστυχώς που δεν μπορώ να συνδράμω με κάποια δική μου ιστορία στην έρευνα και στην υπομονή δικαιοσύνης».

Ο Οδυσσέας Σταμούλης εξομολογήθηκε:

«Θλιβερό όλο αυτό που συμβαίνει, η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Αυτό που έχω να πω εγώ μόνο είναι "Λίνα Μενδώνη παραιτήσου, έστω και για προσωπικούς λόγους"».

Η Κρίστη Παπαδοπούλου δήλωσε:

«Όλα αυτά τα πράγματα όταν είσαι σε ένα κλειστό κύκλωμα ηθοποιών τα γνωρίζεις. Σίγουρα οι άνθρωποι που βγήκαν και κατήγγειλαν όσα κατήγγειλαν, είχαν γίνει νωρίτερα, πριν μπω εγώ στο χώρο της υποκριτικής. Σέβομαι πολύ το γεγονός ότι βγήκαν και μίλησαν κάποιοι άνθρωποι και άλλοι που θα βγουν στο μέλλον να μιλήσουν γιατί έτσι καθαρίζει η βρωμιά του χώρου μας. Γενικά προσπαθώ να συνεργάζομαι με ανθρώπου που ξέρω ότι θα περνάω καλά. Πάντα ακούω τα όσα έχει να μου πει ο εκάστοτε σκηνοθέτης. Πάντα αντιδρώ σε ακραίες συμπεριφορές.

Με έχουν πει σκύλα, με έχουν πει σνομπ, γιατί μάλλον βγάζω έναν άλλον χαρακτήρα, έχοντας «εκπαιδευτεί» για να μπορώ να αντέχω αυτή τη δουλειά. Για όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην επικαιρότητα είναι όλα εξωφρενικά. Για τα παιδιά είναι τραύμα ζωής, μένει για πάντα στην ψυχή τους και οι συγγνώμες δεν μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή. Είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξουν τα πράγματα από εδώ και πέρα.».

Τέλος η Έφη Παπαθεοδώρου είπε:

«Τα σκάνδαλα αυτά γίνονταν πάντα, όχι μόνο σε εμάς, σε όλες τις δουλειές. Μπράβο σε αυτούς που μίλησαν. Εύχομαι να περάσει ο φόβος να περάσει στους θύτες και όχι στα θύματα.».

Θα απαντήσω με ένα χωρίο: «Πριν πέσει η τελευταία αυλαία της χειμερινής σεζόν οι θεατρίνοι υποκρίνονται και ευχαριστούν το κοινό, αυτό το ακέφαλο τέρας, όπως έλεγε ο Τσάρλιν Τσάπλιν που ή τους αποθεώνει ή τους γιουχάρει αναλόγως. Και αυτή η αλυσίδα των δεμένων χεριών των ηθοποιών είναι η δύναμή τους έστω και πρόσκαιρη μπροστά στο τέρας. Ύστερα η αλυσίδα σπάει και ο κάθε κρίκος – ηθοποιός ξανά γυρίζει στην ρουτίνα του και η μέση τελειώνει και η τελευταία παράσταση είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Άραγε θα ξανά βρεθούν, θα ξανά δουλέψουν; Χάνονται μες στο σκοτάδι με κάποια μικρή λάμψη από τους προβολείς που έχουν σβήσει.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved