Ξεσπά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο gossip-tv: «Νιώθω ντροπή και αηδία με αυτά που ακούω»
Showbiz

Ξεσπά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο gossip-tv: «Νιώθω ντροπή και αηδία με αυτά που ακούω»

Χείμαρρος ο Βαγγέλης Αλεξανδρής!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πυροδοτούν αντιδράσεις όχι μόνο στο χώρο του θεάματος αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία η οποία κλυδωνίζεται.

Κάποιοι ήξεραν και δεν μιλούσαν, άλλοι πάλι μίλησαν αλλά και δεν εισακουστήκαν. Οι καλλιτέχνες ξεσπούν όχι μόνο γιατί ο χώρος του θεάτρου σείεται, αλλά γιατί αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι «εγκληματικά».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ένας ηθοποιός με μακρά πορεία τόσο στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόραση όσο και του κινηματογράφου, νιώθει «ντροπή» και ο λόγος του είναι πραγματικά «γροθιά στο στομάχι».

Ο ηθοποιός μίλησε στο gossip-tv.gr για τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές έως και σήμερα ενώ ευχαρίστησε δημόσια τα θύματα που βρήκαν το κουράγιο και μίλησαν με σκοπό να γίνει ένα γερό ξεσκαρτάρισμα. «Είναι οι ήρωες μου», λέει στο gossip-tv και συγκλονίζει.

«Νιώθω ντροπή, αηδία και με έχει πιάσει στο στομάχι μου με αυτά που ακούω και διαβάζω καθημερινά για όλους αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο την όποια εξουσία τους δόθηκε ή άρπαξαν.

Από την άλλη οφείλουμε, τουλάχιστον, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα θύματα που βρήκαν το κουράγιο και τη δύναμη να τους καταγγείλουν έτσι ώστε να καθαρίσουν την «κόπρο του Αυγεία». Είναι οι ΗΡΩΕΣ μου», είναι το μήνυμα πoυ θέλει να περάσει μέσα από το gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved