Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς προετοιμάζει την απολογία του - Αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς προετοιμάζει την απολογία του - Αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορούμενος, για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή, προετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή, στην ΓΑΔΑ όπου κρατείται!

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα επιμείνει στον ισχυρισμό της άρνησης που είχε προβάλλει από την πρώτη στιγμή.

Στο νομικό επιτελείο που θα στηρίξει τον Δημήτρη Λιγνάδη προστέθηκε, χθες (22-2) και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος όπως ανακοίνωσε θα ζητήσει ο εντολέας του να μην απολογηθεί την Τετάρτη αλλά την Πέμπτη προκειμένου να έχουν στη διάθεση τους ένα επιπλέον εικοσιτετράωρο για να προετοιμαστούν.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος σε φωτογραφίες που του υπέδειξαν αναγνώρισε τα πρόσωπα που τον καταγγέλλουν, ωστόσο, φέρεται να προβάλει τον ισχυρισμό πως μιλούν με σκοπιμότητα καθώς ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τον ρόλο του θύτη.

Λέγεται ότι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός θα επιχειρήσει να αποδομήσει τις μαρτυρίες σε βάρος του δίνοντας έμφαση σε αυτή της γυναίκας που βρέθηκε στο πλευρό του για περίπου 19 χρόνια και φέρεται να την χαρακτηρίζει αναξιόπιστη.

Υπενθυμίζεται, ότι η μάρτυρας φέρεται να βρισκόταν στο στενό του περιβάλλον για 19 χρόνια και εμφανίζεται να κατέθεσε πως έβλεπε νεαρά αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται στο σπίτι του κατηγορούμενου.

Ο γνωστός σκηνοθέτης θα δώσει «μάχη» προκειμένου να καταφέρει να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι μετά την απολογία του θα αποφασίσουν για την τύχη του.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη, θα επιχειρήσει να έχει επικοινωνία, με την βοήθεια τεχνικών μέσων, με τον 25χρονο που διαμένει στην Σουηδία και έχει μηνύσει τον σκηνοθέτη για βιασμό, όταν ήταν σε ηλικία 14 ετών. Σκοπός είναι ο εμπλουτισμός της δικογραφίας με στοιχεία και στο πλαίσιο αυτό δόθηκε και η κατάθεση από έναν ηθοποιό- τραγουδιστή, ο οποίος δεν συγκαταλέγεται στα φερόμενα θύματα του, ενώ αναφέρθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- στο προφίλ και την προσωπικότητα του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και σε περιστατικά που διαδραματίστηκαν πριν το 2006.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved