Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Καμαρώνουν για το νέο τραγούδι του γιου τους
Showbiz

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Καμαρώνουν για το νέο τραγούδι του γιου τους

H Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, δεν κρύβουν τη λατρεία τους για το γιο τους Δημήτρη, ο οποίος μάλιστα έχει ακολουθήσει και τα χνάρια τους.

Ο Δημήτρης Σχοινάς γύρισε πρόσφατα το πρώτο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι του «Όλα Μαζί» που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, στα γυρίσματα του οποίου μάλιστα, ήταν και οι γονείς του παρόντες!

Η Καίτη Γαρμπή είναι πολύ περήφανη και συγκινημένη με το πρώτο επαγγελματικό βήμα του μοναχογιού της και θέλησε να το μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε ένα teaser του τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου και έστειλε τις ευχές της στον γιο της:
«Αγαπημένο μου παιδί ας είναι αυτή η αρχή για μια ευλογημένη καριέρα γεμάτη φώς, δημιουργία, επιτυχίες, αγάπη και στήριξη από τον κόσμο!!!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.


«Λεβέντη μου, καλή σου επιτυχία, θα είμαι πάντα δίπλα σου», έγραψε με τη σειρά του ο Διονύσης Σχοινάς, με τον νεαρό καλλιτέχνη να απαντά: «Μπαμπά μου!».

Δείτε τις αναρτήσεις στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CLmr5YGABOc
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved