Λένα Παπαληγούρα: «Η τεχνολογία δεν αντικαθιστά τη ζωντανή επαφή»
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Η τεχνολογία δεν αντικαθιστά τη ζωντανή επαφή»

Η Λένα Παπαληγούρα είναι η αέρινη φιγούρα του θεάτρου, είναι μια ηθοποιός που έχει αναμετρηθεί με δύσκολους ρόλους και βγήκε νικήτρια - και ταυτόχρονα μητέρα δύο παιδιών.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ακυρώθηκε μεν η παράσταση «Ιφιγένεια εν Ταύροις» στην Επίδαυρο, στην οποία πρωταγωνιστούσε, κατάφερε όμως να κάνει περιοδεία sold out τον μονόλογο «Κατερίνα» του Κορτώ.

Φέτος ανήκει στο δυναμικό του Εθνικού Θεάτρου, συμμετέχοντας στον «Γυάλινο Κόσμο» του Τενεσί Ουίλιαμς.

«Είμαι τυχερή που βρίσκομαι στο Εθνικό Θέατρο. Είναι ένα από τα λίγα θέατρα στον πλανήτη που συνεχίζουν να ανεβάζουν παραστάσεις, έστω και μέσω live streaming. Εννοείται ότι η τεχνολογία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τη ζωντανή επαφή, αλλά είναι ένας τρόπος που μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε τη δουλειά μας. Στην πρώτη καραντίνα ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και πέρναγα πολλές ώρες με τον γιο μου.

Τώρα ασχολούμαι όσο περισσότερο μπορώ με τα παιδιά μου -έχω πια δυο μωρά στο σπίτι- και ταυτόχρονα κάνω πρόβες στο θέατρο. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι άλλο αν δεν υπήρχε καραντίνα, γιατί μια εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών έχει περιορισμένο πρόγραμμα.

Τι θετικό έφερε η καραντίνα;

Μας έμαθε να εκτιμάμε το αυτονόητο. Να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την υγεία μας. Ήταν σαν μια υπενθύμιση πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ότι ανά πάσα στιγμή όλα ανατρέπονται. Ότι είμαστε αρκετά τρωτοί, αλλά και ταυτόχρονα αρκετά δυνατό ώστε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved