Mιχάλης Σαράντης: «Ως ηθοποιός έχω ζήσει αδιανόητα υπέροχα πράγματα που με έχουν καθορίσει»
Showbiz

Mιχάλης Σαράντης: «Ως ηθοποιός έχω ζήσει αδιανόητα υπέροχα πράγματα που με έχουν καθορίσει»

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι από τους πρωταγωνιστές της γενιάς του.

Έκανε πρόβες για τη «Φαίδρα» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στο «Προσκήνιο», γενική δοκιμή την Κυριακή και την επόμενη μέρα μπήκαμε σε lockdown. Ανήκει στους τυχερούς γιατί παίζει στην τηλεόραση στο σίριαλ «Η Φαμίλια».

«Πώς βιώνω αυτή την κρίση; Προσωπικά μου έχει κοστίσει πάρα πολύ. Η καθημερινότητα μου και ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου είναι συνδεδεμένα με το θέατρο. Επί της ουσίας έχει κλείσει το σπίτι μου. Το ψυχολογικό κυρίως θέμα που έχει προκύψει σε όλους μας έχω την πεποίθηση ότι θα μας ανακινήσει προς κάτι θετικό.

Μόλις τελειώσει αυτό που βιώνουμε, πιστεύω ότι ο κόσμος θα επιστρέψει με μεγάλη λαχτάρα στο θέατρο. Θέλω να πιστεύω επίσης ότι και οι άνθρωποι της δουλειάς θα μπούμε με εντελώς διαφορετική διάθεση και κίνητρα. Δεν μπορεί η επόμενη μέρα να μας βρει ίδιους. Έχουν αλλάξει όλα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι μου που ζορίζονται.

Είμαι τυχερός και ευγνώμων που έχω γυρίσματα για τη σειρά. Απ' όλες τις απόψεις. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι να μην έχω πρόγραμμα και να μην έχω να κάνω τίποτα μέσα στη μέρα. Πριν από την πρώτη καραντίνα μπήκα στο νοσοκομείο με πνευμονία, η οποία προέκυψε από υπερκόπωση. Κατάλαβα από πρώτο χέρι τι σημαίνει να θέτεις όριο. Και στον εαυτό σου και στους άλλους. Δεν γουστάρω να τρέχω σε καμία κούρσα, θέλω να κάνω τη δουλειά που αγαπάω όσο καλύτερα γίνεται, με τις καλύτερες συνθήκες που γίνεται.

Το θέατρο είναι ένας τόπος συνάντησης, συχνά με κάτι που δεν γνωρίζουμε. Βλέπουμε παραστάσεις γιατί ζητάμε κάτι. Η βεντάλια των θεαμάτων είναι τεράστια. Και έτσι πρέπει να είναι. Κουβαλάω μέσα μου στιγμές από παραστάσεις που έχω δει σαν φυλαχτό. Και ως ηθοποιός έχω ζήσει αδιανόητα υπέροχα πράγματα που με έχουν καθορίσει. Δεν έχω καμία αγωνία για το αν θα μπει ο κόσμος στο θέατρο, αλλά για το πότε θα ανοίξουν και πώς...», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved