Πένυ Αγοραστού: «Η Λατάνια θα θελήσει να γίνει φίλη της Κέντρας για να επωφεληθεί»
Showbiz

Πένυ Αγοραστού: «Η Λατάνια θα θελήσει να γίνει φίλη της Κέντρας για να επωφεληθεί»

Η κοκκινομάλλα με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο, που παίζει τους άντρες στα δάχτυλα της, έμεινε στα κρύα του λουτρού! Η Λατάνια το φυσάει και δεν κρυώνει.

Και η Πένυ Αγοραστού, που υποδύεται το ρόλο στην εντέλεια, κλέβει την παράσταση, στην καθημερινή κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου», στον ALPHA.

-Έχει πρότυπο την Κέντρα; Θα σταθεί στο πλάι της ή θα τη χρησιμοποιήσει προς όφελος της;

«Έχει πρότυπο όλες τις δυναμικές γυναίκες, όπως και τη γιαγιά της. Θα θελήσει να γίνει φίλη της Κέντρας, για να μπορέσει βεβαίως να επωφεληθεί. Το καταφέρνει, γιατί -ας μην ξεχνάμε- τις συνδέει ένας χωρισμός. Μέχρι που συμβαίνει ένα ατύχημα στην Κέντρα κι εκεί χάνονται λίγο οι ισορροπίες».

- Χείρα σωτηρίας πού θα προσέφερε, εάν είχε να επιλέξει, στην Κέντρα ή στον Αχιλλέα;

«Νομίζω στον Αχιλλέα, γιατί τον έχει βοηθήσει και στο παρελθόν κι άλλες φορές, για χάρη του έρωτα! Γιατί είναι και ρομαντικό κορίτσι».

- Για την κοκκινομάλλα με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο δεν υπάρχει άντρας που να τη γοητεύει;

«Βεβαίως και υπάρχει. Όλοι έχουμε ένα ταίρι. Κάποιες φορές είμαστε τυχεροί και το βρίσκουμε γρήγορα κι άλλες φορές αργεί. Ή δεν είμαστε εμείς έτοιμοι για να το δούμε».

-Πώς έμπλεξαν στη ζωή σας η υποκριτική και οι... αιθέρες;

«Οι αιθέρες προέκυψαν καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. Ήρθαν ξαφνικά και χωρίς πολλή σκέψη. Μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία».

-Τι αναμνήσεις κρατάτε από την εμπειρία σας, ως αεροσυνοδός;

«Τις καλύτερες. Γνωρίζεις κάθε μέρα και καινούργιους ανθρώπους. Βλέπεις τα ωραιότερα φεγγάρια -αν ταξιδεύεις νύχτα- και είναι μια δουλειά που σε μαθαίνει να έχεις πειθαρχία. Κάτι που με βοηθάει πολύ στη δουλειά που κάνω τώρα».

-Χώρα ή πόλη που επισκεφτήκατε και σας εντυπωσίασε;

«Το Παρίσι. Το λατρεύω».

-Σας αρέσει να ρισκάρετε;

«Αν δεν δοκιμάσεις, πώς θα μάθεις; Έχω το περιθώριο να ρισκάρω, γιατί έχω τους γονείς μου που με στηρίζουν, όποια, απόφαση και να πάρω».

-Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άντρα;

«Εκτός από το χιούμορ που είναι αναγκαίο, εκτιμώ πολύ στους άντρες που το ΕΓΩ τους όταν βρίσκονται σε μια σχέση γίνεται ΕΜΕΙΣ», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved