Μάριος Αθανασίου για Μαρκουλάκη: «Oφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη»
Showbiz

Μάριος Αθανασίου για Μαρκουλάκη: «Oφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη»

Ανοιχτή επιστολή προς το Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών απέστειλε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

O ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμη μια φορά τη θέση του. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τονίζει μεταξύ άλλων πως τον κρέμασαν στα μανταλάκια αισθάνεται βαθύτατα προσβεβλημένος για ανακοίνωση του ΣΕΗ, μετά από εμφάνισή του στο Mega.

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που τάσσονται με το μέρος τους ζητώντας από το ΣΕΗ να ανακατασκευάσει.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μάριος Αθανασίου.

Ο ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα που οι καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχει πάρει θέση και μαζί με συναδέλφους κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια για κάθαρση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζητά από το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη» στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη καθώς όπως αναφέρει σκοπός δεν είναι να εκθέτουν ο ένας τον άλλον.

«Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης».

Νωρίτερα ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στην ανακοίνωση του ηθοποιού λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ που αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν και δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το πράγμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που συμβαίνει. Εάν κάτι έχει στεναχωρήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ είπαμε ότι μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας. Εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εκεί, έγινε ένα άλλο μεγαλύτερο φάουλ από αλλού. Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved