Έλλη Τρίγγου: «Οφείλουμε να αντισταθούμε σε κάθε μορφής τοξικότητα απ' όπου κι αν προέρχεται»
Showbiz

Έλλη Τρίγγου: «Οφείλουμε να αντισταθούμε σε κάθε μορφής τοξικότητα απ' όπου κι αν προέρχεται»

Το πρώτο lockdown βρήκε την Έλλη Τρίγγου να παίζει στον sold out «Ρινόκερο», στο θέατρο «Κιβωτός».

Από την άλλη, η καθημερινότητα της όμορφης ηθοποιού είναι γεμάτη, αφού πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες».

«Θυμάμαι στην τελευταία παράσταση, καθίσαμε μετά στο φουαγιέ, ήπιαμε ένα ποτό και είπαμε "παιδιά, τα λέμε σε δυο βδομάδες". Και τελικά, δεν τα είπαμε ποτέ. Δεν είχαμε καταλάβει το μέγεθος της κατάστασης. Νιώθω βαθιά ευγνώμων που υπάρχει η σειρά, λέω κάθε μέρα "ευχαριστώ" που έχω μια καθημερινότητα και μπορώ να αυτοσυντηρούμαι. Έχω επίγνωση ότι τόσοι άνθρωποι στον κλάδο μας και σε άλλους, έχουν να δουλέψουν πολύ-πολύ καιρό.

Πώς βιώνω την καραντίνα; Δουλεύω πολύ. Όταν δεν δουλεύω, βρίσκω τρόπους να χαλαρώνω, να συντονίζω τον εαυτό μου και να μην παρασύρομαι από το χάος της εποχής. Ξέρω ότι μετά θα έρθει το φως. Το τρομερό είναι ότι βλέπω την καραντίνα στα μάτια των ανθρώπων. Είναι σαν να έχεις πάρει από ένα παιδί το αγαπημένο του παιχνίδι χωρίς να του έχεις εξηγήσει τον λόγο. Και δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Ο κόσμος αλλάζει, πάει και τελείωσε.

Είμαι ευγνώμων στις σπουδαίες γυναίκες που βρήκαν το σθένος να μιλήσουν δημόσια για όσα έχουν βιώσει. Τις ευχαριστώ που άνοιξαν τον δρόμο για ένα κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης. Είναι γενναίες, τις θαυμάζω, με εμπνέουν και στέκομαι στο πλευρό τους. Είμαι σίγουρη ότι μόλις ξεκινάει όλη αυτή η ιστορία. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά. Οφείλουμε να αντισταθούμε σε κάθε μορφής τοξικότητα απ' όπου κι αν προέρχεται. Από το καλοκαίρι, που ευελπιστώ να ανοίξουν τα θέατρα, ο κόσμος θα τρέξει να αγκαλιάσει τις παραστάσεις γεμάτος όρεξη και με διψασμένα μάτια.

Οι θεατρικοί χώροι απέδειξαν, τηρώντας τους κανόνες, ότι είναι απολύτως ασφαλείς ζώνες. Το θέατρο που θα έρθει θα είναι γεμάτο λαχτάρα και ανάγκη να εκφραστούν όλα όσα γεννήθηκαν στο υποσυνείδητο μας αυτό το διάστημα. Θα έχει τη φόρα του ανθρώπου που στερήθηκε την ελευθερία. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Νομίζω πως το θέατρο σύντομα θα γεμίσει με ποίηση, γυμνή αλήθεια και ομορφιά. Ανυπομονώ», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved