Νάντια Μπουλέ: «Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι που δεν το βάζουμε εύκολα κάτω»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι που δεν το βάζουμε εύκολα κάτω»

Η Νάντια Μπουλέ επέστρεψε στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά του ALPHA «Αγγελική».

Η όμορφη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το σοκ της πρώτης καραντίνας, για το πως περνάει αυτή την περίοδο, ενώ τόνισε ότι της λείπει πολύ το θέατρο.

Το πρώτο lockdown τη βρήκε να πρωταγωνιστεί στο «Chicago» στο θέατρο Ολύμπια. «Στην αρχή το είχα πάρει πολύ χαλαρά. Μας είπαν δυο εβδομάδες, μετά πέρασαν οι δύο μήνες και τώρα νομίζω ότι έχουν περάσει δύο χρόνια. Ήταν μεγάλο σοκ γιατί δεν προλάβαμε ούτε καν να χαιρετηθούμε οι συνεργάτες στο θέατρο. Στην πρώτη καραντίνα ήμουν κλεισμένη στο σπίτι με τον σύντροφο μου και διάβασα πολύ, μαγείρεψα πολύ, έκανα γυμναστική και δεν ζορίστηκα ψυχολογικά. Επίσης, δεν είχα κάποιον κοντινό μου άνθρωπο που να έχει ασθενήσει. Τώρα, ευτυχώς, στη δεύτερη καραντίνα έχω καθημερινά 10ωρα γυρίσματα για το σίριαλ "Αγγελική", οπότε δεν καταλαβαίνω το κλείσιμο.

Μου λείπει πάρα πολύ το θέατρο. Και ως ηθοποιός, αλλά και ως θεατής, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν πολύ θέατρο και παρακολουθώ και τα live streaming. Μου λείπει αυτή η επαφή. Το να είμαστε παρόντες κάποιοι άνθρωποι σε μια αίθουσα και να μοιραζόμαστε κάτι που συμβαίνει, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από την τεχνολογία.

Έχουμε φάει πολλά χαστούκια και κανείς, στα δελτία, στα sites, δεν αναφέρει πουθενά τους ηθοποιούς και τους μουσικούς, το πόσο έχουμε πληγεί. Σαν κάποιος να κατάπιε την τέχνη, να κατάπιε αυτόν τον κλάδο. Και είναι ένας μεγάλος, σημαντικός κλάδος. Τι φαντάζομαι για το μέλλον; Θέλω να είμαι αισιόδοξη για την επόμενη σεζόν. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξεκινήσουμε πάλι, να ανοίξουν οι αυλαίες, και ψυχολογικά και πρακτικά. Και νιώθω ότι όλοι είναι σ' έναν δημιουργικό βρασμό.

Όλοι θέλουν να ξεκινήσουν. Με κάθε τρόπο οι ηθοποιοί είμαστε, νομίζω, άνθρωποι που δεν το βάζουμε εύκολα κάτω. Γιατί είναι ανάγκη μας το να παίζουμε. Ποιο είναι το καλό της κρίσης; Ότι μάθαμε να μην αναβάλλουμε τα πράγματα. Εγώ προσωπικά ανακάλυψα ότι έχω περισσότερες αντοχές απ' όσες πίστευα. Και πάντα, αλλά πάντα, και αυτό μας το έχει μάθει η Ιστορία, οι κρίσεις προσφέρουν ευκαιρίες», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved