Απολύθηκε από το σίριαλ ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό
Showbiz

Απολύθηκε από το σίριαλ ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

O δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό αποκάλυψε πως ο ηθοποιός εργάζονταν μέχρι και χθες,

καθώς εξαιτίας της καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του και το σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή.


Να σας υπενθυμίσουμε ότι η μήνυση του Δημήτρη Άνθη κατατέθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών, με τον αρμόδιο δικαστικό λειτουργό να διατάσσει τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. To περιστατικό του βιασμού που κατήγγειλε ο Δημήτρης Άνθης συνέβη τον Μάιο του 2006.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, ο Μιχάλης Ροδουσάκης ανέφερε ότι ο εντολέας του δηλώνει αθώος και τόνισε ότι γνωρίζει τον άνθρωπο που τον καταγγέλλει και υπήρχε ερωτική συναίνεση μεταξύ δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση.

Μάλιστα διευκρίνισε ότι προς το παρόν το μόνο που υπάρχει είναι μήνυση σε βάρος του 37χρονου και η οποία έχει οδηγηθεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης

Την Παρασκευή ο δικηγόρος του ηθοποιού θα μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα και θα καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στο οποίο θα κάνει γνωστές τις τοποθετήσεις του πελάτη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved