Αγγελική: Η Σοφία αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον άνδρα που μπαίνει στη ζωή της
Showbiz

Αγγελική: Η Σοφία αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον άνδρα που μπαίνει στη ζωή της

Αγγελική: Όσα θα δούμε σύντομα στην τηλεοπτική σειρά του Alpha.

Για τις εξελίξεις στη σειρά, Αγγελική, μίλησε μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Σιγάλα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Ανδρέα Δημητρίου ( Νίκο Ψαρρά) ο οποίος μπαίνει στη ζωή της Σοφίας και φέρνει τα πάνω - κάτω.

Έτσι θα αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση με τον Ανδρέα Δημητρίου, ο οποίος μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της;

Αρχικά η σχέση της με τον Ανδρέα Δημητρίου είναι φιλική. Την κερδίζουν το ανθρώπινο ενδιαφέρον που της δείχνει και η καλή ψυχή του. Ο Ανδρέας θέλει να τη βοηθήσει, αντιλαμβάνεται πως είναι μια γυναίκα με ψυχικά τραύματα που έχει πονέσει στη ζωή της. Κύρια επιθυμία του είναι να τη βλέπει χαρούμενη. Τη συνεπαίρνουν η ευγένεια και η καλοσύνη του Ανδρέα. Διαθέτει ό,τι ουσιαστικά της έλειπε από τον Παύλο.

Η σχέση αυτή όμως θα εξελιχθεί σε ερωτική...

Έρχονται πολύ κοντά. Πλησιάζει αρκετά ο ένας τον άλλο και εξομολογούνται κομμάτια της ζωής τους.

Το ότι θα μείνει έγκυος από τον Παύλο θα την κάνει να επιστρέψει σε εκείνον; Όχι. Έχει μπροστά της στοιχεία που δεν της επιτρέπουν να τα παραβλέψει, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αποδεχτεί την αλήθεια και να προχωρήσει διαφορετικά.

Τι αγάπησες στην ηρωίδα σου;

Ότι αντιπροσωπεύει σε ένα μεγάλο βαθμό στη σύγχρονη γυναίκα. Μου αρέσει ο τρόπος που χειρίζεται την πραγματικότητα η Σοφία, όπως και το ότι δίνει ευκαιρίες στους άλλους. Είναι ένας καλοσυνάτος άνθρωπος με αγνές προθέσεις.

Πηγή 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved