Survivor: Η Ελέτσι αποκάλυψε τον λόγο που οι Διάσημοι παίκτες έχαναν στα πρώτα αγωνίσματα
Showbiz

Survivor: Η Ελέτσι αποκάλυψε τον λόγο που οι Διάσημοι παίκτες έχαναν στα πρώτα αγωνίσματα

Survivor: Όσα αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο

Έζησε από κοντά την εμπειρία του Survivor, ενώ πλέον μιλά για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες για το ριάλιτι επιβίωσης. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεκαθάρισε τον βασικό, για εκείνη λόγο, που οι Διάσημοι παίκτες, μετρούσαν τη μία ήττα μετά την άλλη, στις αρχές του παιχνιδιού...

Δεν μπήκες στο παιχνίδι από την αρχή. Θεωρείς ότι ξεκίνησες με μειονέκτημα;

Ξεκίνησα από την Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου μαζί μετά υπόλοιπα παιδιά, ταξιδέψαμε όλοι μαζί, μπήκα όμως αργότερα. Οι εκπομπές ήδη συζητούσαν για μένα. Με ήξεραν ως δημοσιογράφο του Mykonos Live TV. Είχα κάνει αποκλειστικά με πολλούς celebrities και είχα πάρει πολλές συνεντεύξεις με σταρ. Έμεινα για λίγο καιρό στο ξενοδοχείο χωρίς κινητό. Δεν είχα ούτε τη βαλίτσα μου. Ήταν σαν να είμαι στο παιχνίδι, απλώς είχα το πλεονέκτημα ότι... έτρωγα! Εννοείται ότι έκανα συστηματικά προπονήσεις. Πήγαινα στο γυμναστήριο γιατί ήθελα να προετοιμαστώ. Κι έπειτα μπήκα στο παιχνίδι.

Ήσουν από τις πιο γυμνασμένες παίκτριες στην ομάδα των Διάσημων.

Ήξερα ήδη ότι πολλοί από την ομάδα των Μαχητών γυμνάζονται ή ασχολούνται με κάποιο άθλημα. Όταν μπήκα στους Διάσημους, έπαθα σοκ! Ο ένας μου έλεγε «έχω να
γυμναστώ 10 χρόνια», ο άλλος: «έχω να γυμναστώ από τα 15 μου». «Συγγνώμη, δηλαδή εσείς ξυπνάτε, πάτε στο αγώνισμα έτσι κι... όπου βγει» τους ρώτησα απορώντας. Δεν καταλάβαιναν ότι έτσι δεν θα έτρωγαν ποτέ. Έπρεπε να κινηθεί το σώμα κάτι να αλλάξει. Προσωπικά είμαι πολύ φανατική με τη γυμναστική, αθλούμαι από μικρό παιδί. Έτσι, τους είπα, ότι όποιος θέλει μπορεί να με ακολουθήσει, για να φέρουμε σιγά σιγά νίκες , αρχίσουμε να τρώμε. Και αυτοί που με ακολούθησαν ήταν Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης. Γι' αυτό μετά ανέβηκε επίπεδο! (γέλια) Έχω χαρεί για τον Καλίδη γιατί είναι ένας άνθρωπος που παίρνει τα πράγματα τόσο σοβαρά, όπως οι άλλοι, χαρακτήρας είναι πολύ καλός.

Αυτό ήταν λοιπόν το πρόβλημα των Διάσημων και δεν κέρδιζαν ή υπήρχε και κάτι άλλο;

Οι Διάσημοι δεν είχαν αθλητική παιδεία. Δεν σκέφτονταν ότι πριν από κάθε αγώνα έπρεπε να κάνουν έστω μια μικρή προπόνηση και να δώσουν όλα στο στίβο μάχης. Εστίαζαν αλλού. Οι περισσότεροι είχαν το νου τους στο τι θα πει ο κόσμος έξω. Σιγά σιγά, όταν το συζητήσαμε τους είπα ότι έπρεπε να δώσουμε έμφαση στο σώμα μας, ώστε να μπορούμε να αποδώσουμε στα αγωνίσματα. Κάποιοι το κατάλαβαν, όταν έγινε η νέα σύνθεση της Κόκκινης ομάδας, με τον Κώστα, τον Γιώργο, τη Σοφία και τον Κόρο, οι οποίοι γυμνασμένοι, κατάλαβαν ότι είχα δίκιο στο θέμα γυμναστικής.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved