Νατάσα Θεοδωρίδου: «Στην αρχή της καραντίνας, αυτό για εμένα, ήταν το πρώτο σοκ»
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Στην αρχή της καραντίνας, αυτό για εμένα, ήταν το πρώτο σοκ»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την περίοδο της πανδημίας...

Από το 1997 βέβαια μέχρι σήμερα έχει βγάλει δεκάδες δίσκους, όλοι μεγάλες επιτυχίες, δουλεύει συνεχώς, χωρίς ανάσα. Είναι η πρώτη φορά -κι αυτό λόγω καραντίνας και κλειστών κέντρων- που έκανε, αναγκαστική, παύση. Ακόμα όμως και μέσα από αυτή την παύση έκανε το μεγαλύτερο σουξέ της σεζόν. Το τραγούδι «Εξαψη», το οποίο μάλιστα ακούμε και στο ομώνυμο σίριαλ του MEGA, έχει σπάσει όλα τα κοντέρ από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο YouTube.

«Καταρχάς είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κάθομαι. Εδώ και 34 χρόνια δουλεύω non stop. Από δική μου επιλογή. Στην αρχή, λοιπόν, της καραντίνας, αυτό για μένα ήταν το πρώτο σοκ. Το να μη δουλεύω. Μετά το είδα αλλιώς. Οτι δεν χωράνε εδώ ούτε νεύρα, ούτε άγχη, ούτε ακραίες συμπεριφορές.

Δεν είμαι άλλωστε και τέτοιος άνθρωπος, οπότε αφού συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για κάτι που δεν έχει χρονική διάρκεια, δεν σου έλεγε κάποιος ότι θα τραβήξει από τότε μέχρι τότε, χαλάρωσα και είπα να απολαύσω ό,τι φέρει. Και απόλαυσα μια απλή καθημερινότητα... Βέβαια, ευτυχώς, το καλοκαίρι πρόλαβα να κάνω 16 συναυλίες, ένα τουρ ωραίο, ήταν μια ανάσα για μένα. Από την άλλη, δεν είμαι άνθρωπος που βγαίνει από το σπίτι συχνά, οπότε δεν με ζόρισε ιδιαίτερα το κλείσιμο. Εντάξει, έβγαινα ας πούμε για φαγητό ή πήγαινα σινεμά. Και κάποιες φορές για να διασκεδάσω, πήγαινα να δω συναδέλφους στα μπουζούκια. Ετσι διασκεδάζω. Αλλά αυτό που απολαμβάνω είναι να πηγαίνω βόλτες με το αυτοκίνητο, Και να ακούω μουσική για ώρες. Παλιά κλασικά λαϊκά. Μαρινέλλα, Καζαντζίδη, Δονυσίου, Αλεξίου, Μπιθικώτση». Της λέω, όμως, ότι έγινε κατά κάποιο τρόπο «η φωνή της καραντίνας».

Πηγή: Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved