Νατάσα Θεοδωρίδου: «Εγώ και ο έρωτας κάνουμε παρέα»
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Εγώ και ο έρωτας κάνουμε παρέα»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αντίδραση της τραγουδίστριας, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή...

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στη νέα της συνέντευξη. Διαβάστε σχετικό απόσπασμα...

Οσο μιλάει, λάμπει ολόκληρη. Από τη μια το τραγούδι «Εξαψη» και από την άλλη η γενικότερη αίσθηση έξαψης που εκπέμπει η ίδια. Φαίνεται σαν να πετάει. Της το λέω: «Πάντως εγώ νομίζω ότι δεν είναι μόνο η επιτυχία του τραγουδιού που σε έχει κάνει τόσο χαρούμενη. Οταν σε βλέπαμε στην τηλεόραση τα Χριστούγεννα, υπέρλαμπρη, λέγαμε: “Είναι ερωτευμένη 100%”».

Γελάει και όπως κρατάει ένα μαξιλάρι στην αγκαλιά της, αρχίζει να φωνάζει: «Τζένη, θα σ’ το πετάξω! Εγώ και ο έρωτας κάνουμε παρέα. Κοίτα, μεγαλώνοντας εκτιμάς πολύ διαφορετικά τέτοιου είδους συναισθήματα. Οχι ότι δεν τα εκτιμάς σε νεότερες ηλικίες, αλλά τώρα σε ακουμπάνε αλλιώς». «Φαίνεται ότι ζεις κάθε στίχο, όχι ότι δεν το έκανες πριν, αλλά τώρα το παρακάνεις», της λέω και ξεκαρδίζεται: «Ο έρωτας αυτό είναι, σε βάζει σε μια διαδικασία να εννοείς καθετί που συμβαίνει. Και αυτό είναι το ωραίο, να εννοείς...».

«Ο χρόνος τοποθετεί τα πράγματα εκεί όπου πρέπει να ανήκουν. Ζωή, στιγμές, ανάσες. Το τραγούδι και η συμπεριφορά μου προς το κοινό και όχι τόσο η προσωπική μου ζωή θα έπρεπε να αφορούν τους ανθρώπους. Αυτή είναι προσωπική άλλωστε. Κι έτσι θέλω να παραμείνει η ζωή μου, προστατευμένη».

Και η Νατάσα τώρα εννοεί κάθε στίχο του τραγουδιού, δεν τον ερμηνεύει απλά, τον ζει. «Ο χρόνος τοποθετεί τα πράγματα εκεί όπου πρέπει να ανήκουν. Ζωή, στιγμές, ανάσες. Το τραγούδι και η συμπεριφορά μου προς το κοινό και όχι τόσο η προσωπική μου ζωή θα έπρεπε να αφορούν τους ανθρώπους. Αυτή είναι προσωπική άλλωστε. Κι έτσι θέλω να παραμείνει η ζωή μου, προστατευμένη. Οπως και μένα δεν με ενδιαφέρει η ζωή των άλλων. Δεν κρύβομαι, αλλά δεν το διαλαλώ κιόλας. Ακόμα κι αν είχα σκοπό να παντρευτώ, θα το έκανα μόνη μου, δεν θα το μαθαίνατε. Ναι, βεβαίως και θα σκεφτόμουν τη συμβίωση, αλλά αυτή την πρωτοβουλία δεν θα την έπαιρνα εγώ. Θα ήθελα να την πάρει άλλος».

Πηγή: Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved