Ιωάννα Πηλιχού: Μια ντουλάπα γεμάτη υπέροχα homewear – Τα ωραιότερα σε όλο το Instagram
Showbiz

Ιωάννα Πηλιχού: Μια ντουλάπα γεμάτη υπέροχα homewear – Τα ωραιότερα σε όλο το Instagram

Το Instagram account της Ιωάννας Πηλιχού είναι σκέτος «παράδεισος».

Η ηθοποιός την οποία φέτος απολαμβάνουμε και πάλι στη μικρή οθόνη, μας έχει εκπλήξει για μια ακόμη φορά αφού ο ρόλος της στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς» είναι απίθανος.

«Είχα στα χέρια μου ένα σπουδαίο "πακέτο" που με έκανε να θέλω να είμαι μέρος της δουλειάς. Και επαληθεύτηκα, γιατί, εκτός των άλλων, μεταξύ μας έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είναι για μένα πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά, να βλέπεις τον άλλον και να χαίρεσαι και να μη νιώθεις ότι μπορεί να υποσκάψει τη δουλειά σου», έχει δηλώσει η ίδια για τη σειρά.

Όμως εμείς δεν θα σταθούμε μόνο στην τηλεοπτική της επιστροφή. Κάνοντας μια «βόλτα» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πάθαμε πλάκα με τις υπέροχες φωτογραφίες κα φυσικά εστιάσαμε στο μοναδικό της στιλ!

Η Ιωάννα Πηλιχού φαίνεται πως έχει βάλει τη δική της «σφραγίδα» σε ένα στιλ που πολύ θα θέλαμε να υιοθετήσουμε. Και φυσικά είναι μέσα στην «εποχή» και δεν εννοούμε το κλίμα αλλά τον… κορονοϊό, αφού αν τη δεις, θα σου δώσει φανταστικές ιδέες για το home wear σου.

Το γεγονός ότι μένουμε σπίτι δε μας εμποδίζει από το να φοράμε και ρούχα που να μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα δίχως να χάνουμε τη γυναικεία μας πλευρά. Έτσι ακριβώς όπως και η ηθοποιός.

Δες φωτογραφίες στη gallery και ναι, θα δεις κι εσύ πως η Ιωάννα έχει τα ωραιότερα homewear σε όλο το instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved