Δημήτρης Λιγνάδης: Ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα:«Είμαι αθώος»
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα:«Είμαι αθώος»

Δημήτρης Λιγνάδης: Εν αναμονή της απόφασης σχετικά με την αίτηση ακυρότητας που υποβλήθηκε.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου που θα κρίνει την αίτηση ακυρότητας της προδικασίας που κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

Η προσαγωγή έγινε νωρίτερα γιατί ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας ζήτησε να γίνει αυτοπρόσωπη παρουσία του κατηγορούμενου στο συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Το βούλευμα που θα κρίνει την αίτηση ακυρότητας αναμένεται να βγει μέχρι και το μεσημέρι που έχει προγραμματιστεί η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή στις 2.30 το μεσημέρι.


Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η ένσταση η απολογία του δε θα πραγματοποιηθεί και η δικογραφία θα επιστραφεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Εάν η αίτηση απορριφθεί, η απολογία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Όπως είπε ο κύριος Κούγιας σε δηλώσεις του, παρέδωσαν στα μέλη του συμβουλίου αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η καταγγελλόμενοι βιασμοί τον Αύγουστο του 2010 και τον Αύγουστο του 2015 αποδεικνύεται ότι δεν έχουν τελεστεί.

Ο ίδιος μάλιστα μοίρασε αντίγραφα με ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Δες το στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved