Νίκος Τσιλιπουνιδάκης για συνεπιμέλεια: Δεν πάψαμε ούτε στιγμή να πιστεύουμε στον Τσιάρα
Showbiz

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης για συνεπιμέλεια: Δεν πάψαμε ούτε στιγμή να πιστεύουμε στον Τσιάρα

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Νίκος Τσιλιπουνιδάκης περιγράφει τα συναισθήματά του για το νομοσχέδιο που έφερε ο Κώστας Τσιάρας στο υπουργικό και το οποίο μπαίνει σε διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης. 

Με ανάρτησή του στο Facebook και στην κοινότητα #olamazi ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης ένας από τους ανθρώπους που έχει δώσει μάχη για να καταρτιστεί αυτό το νομοσχέδιο, αφήνει αιχμές για όσους έβαλαν εμπόδια, ενώ αποδίδει εύσημα στον υπουργό Δικαιοσύνης για την προσπάθειά του να εκσυγχρονιστεί το οικογενειακό δίκαιο στην χώρα μας.

«Έτσι ξεκίνησε... Κάθε μεγάλη επιτυχία έρχεται μετά από μια μακρά περίοδο σκληρής, πολύ σκληρής δουλειάς προς μια μοναδική κατεύθυνση, έχοντας έναν ξεκάθαρο στόχο. Είναι η πρώτη φορά που το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ πιάστηκε στα ξαφνικά. Αυτοί έσκαβαν και δεν άκουγαν τίποτα πια· δεν έγιναν σοφοί, δεν έβγαλαν κανένα τραγούδι, δεν επινόησαν καμιά γλώσσα. Μονάχα ένα αποξενωτικο παραμύθι έβγαλαν για να γεμίσουν τσέπες! Αυτοί έσκαβαν. Για να θάψουν την αγάπη μας, το ονειρο μας, τις ελπιδες μας, τα ίδια μας τα παιδιά...

Αυτό ήταν το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, που δυστυχως υπάρχει ακόμη... Δεν πίστεψε ότι 4 άνθρωποι θα ξεκινούσαν το ταξίδι και θα έφταναν κάπου. Δεν μας υπολόγισαν, δεν μας μέτρησαν σωστά. Στη πορεία βρέθηκαν κι άλλοι αγωνιστές. Η ουσία είναι πως αυτός ο Υπουργός έδωσε μεγάλες μαχες. Το πως και το γιατί θα τα εξηγήσουμε όλοι όσοι τρέξαμε, αγχώθηκα με, τσακωθήκαμε και προτείναμε. Όλοι όσοι στάθηκαμε σε αυτό τον έντιμο αγώνα καθαροί συνεχίζουμε.

Τα πώς και γιατί άλλαξαν πράγματα θα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε και να βρούμε τη σωστή σκέψη για να πάμε παρακάτω! Το πρώτο προαπαιτούμενο για την επιτυχία είναι η ικανότητα να αφιερώνεις τις φυσικές και πνευματικές σου ενέργειες σε ένα πρόβλημα αδιάκοπα, χωρίς να βαρεθείς. Και όπως ξέρετε όλοι εμείς... Σύλλογος Συνεπιμέλεια - Δράση κατά της Γονεϊκής Αποξένωσης - Act against Parental Alienation GR - Olamazi.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved