Παναγιώτης Βασιλάκος: Απαντά  στις φήμες χωρισμού από τη Νικολέττα Τσομπανίδου
Showbiz

Παναγιώτης Βασιλάκος: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τη Νικολέττα Τσομπανίδου

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην εκπομπή, Ευτυχείτε» λίγο πριν την πρεμιέρα του Battle of the couples, το οποίο και θα παρουσιάζει και απαντά πρώτη στις φήμες χωρισμού από τη Νικολέττα Τσομπανίδου.

Ο Παναγιώτης ανέφερε: «Εννοείται πως είπα αμέσως ναι στην πρόταση του Alpha. Δεν το περίμενα. Είμαι εδώ να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτό το project. Μπορεί να αγχώνομαι λίγο για τα νούμερα, αλλά δεν θα ξυπνήσω το πρωί να τα κοιτάξω. Νομίζω ότι είναι το άγχος το δημιουργικό. Είναι τελείως διαφορετικά projects με το Battle of the Couples με το Survivor. Οι δοκιμασίες είναι τελείως διαφορετικές και τα ζευγάρια δεν μάχονται για την επιβίωσή τους».

Όσο για το «The Bachelor», δήλωσε: «Μπορεί να στεναχωρηθώ για δημοσιεύματα γιατί δεν με γνωρίζουν αλλά με δυναμώνουν. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι για μένα ας γράψουν ό,τι θέλουν αλλά δεν είναι πολύ όμορφο να πιάνεις στο στόμα σου τους γονείς. Παρόλα αυτά οι γονείς μου το διαχειρίστηκαν με περισσότερο χιούμορ από ό,τι εγώ και ειδικά η μητέρα μου».

Και τόνισε ότι είναι ζευγάρι με τη Νικολέττα Τσομπανίδου!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved