Άγριες Μέλισσες: Η Ρίζω με μαγιό Φλεβάρη μήνα – Δες τη μοναδική φώτο της!
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η Ρίζω με μαγιό Φλεβάρη μήνα – Δες τη μοναδική φώτο της!

Η Ρίζω από τις Άγριες Μέλισσες είναι δεινή κολυμβήτρια και το χειμώνα!

Η Ελένη Καρακάση η οποία υποδύεται την Ρίζω στην πετυχημένη σειρά του ANT1 είναι λάτρης του Instagram και δημοσίευσε φωτογραφία της την ώρα που είχε βουτήξει στη θάλασσα αψηφώντας το τσουχτερό κρύο!

Η Ελένη Καρακάση χαίρεται τις βουτιές της στην θάλασσα ακόμα και το χειμώνα και μας χάρισε ένα στιγμιότυπο χωρίς φίλτρα και ρετούς από το μπάνιο της στο Καβούρι…

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται την ώρα που έχει βγει από τη θάλασσα και είναι βρεγμένη. Μάλιστα, επεσήμανε ότι είναι το τρίτο μπάνιο που κάνει το χειμώνα…

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «3ο μπανάκι!!!!!⛅🏄🏻‍♂🏊🏻‍♀

#δενκανεικρυοστηνελλαδα #stillsummer #lovegreece».

Η Ελένη Καρακάση είναι μία υπέροχη και ακομπλεξάριστη γυναίκα!

Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ φορώντας το μαύρο μαγιό της και στα 47 της, είναι μία κούκλα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αναφερθεί στη μάχη που είχε δώσει με τα κιλά της στο παρελθόν και είχε αποκαλύψει: «Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Όλη μου τη ζωή ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα, όταν εκμυστηρεύτηκα στην Κάρμεν Ρουγγέρη, που ήμουν στη θεατρική της ομάδα, ότι δεν είναι αυτός ο χώρος μου, δεν είναι για μένα και το νιώθω και αποφασίζω να πάω στη μουσική και κυρίως στο κλασικό τραγούδι τότε που είχα όνειρο. Και μου λέει η Κάρμεν τη μαγική κουβέντα “άμα χάσεις μερικά κιλά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκεις δουλειά και να παίζεις ρόλους”. Και κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, όμως έχασα τον έλεγχο γιατί μου άρεσε που έβλεπα ότι χάνω κιλά.

Είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, είχα φτάσει 49 κιλά. Δεν έφτασα σε ανορεξία γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα. Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου»!

Η Ελένη Καρακάση είναι δεινή χειμερινή κολυμβήτρια και δείτε τη στην παρακάτω gallery να ποζάρει με μαγιό Φλεβάρη μήνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved