Γιώργος Λέντζας: Έχεις δει το σπίτι του παρουσιαστή; Ανέβασε για πρώτη φορά φωτό
Showbiz

Γιώργος Λέντζας: Έχεις δει το σπίτι του παρουσιαστή; Ανέβασε για πρώτη φορά φωτό

Γιώργος Λέντζας: Η διαφορετική ανάρτηση από τον προσωπικό του χώρο...

Πριν από μερικά χρόνια έζησε από κοντά την εμπειρία του World Party δίπλα στον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ μετέπειτα του δόθηκαν μεγάλες ευκαιρίες, μέσα από τον ANT1 και φέτος μέσα από την ΕΡΤ και το Μεγάλο Παιχνίδι, το τηλεπαιχνίδι της κρατικής τηλεόρασης το οποίο παρουσιάζει ο ίδιος.

Ο Γιώργος Λέντζας ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστών, έχοντας μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που έχει βιώσει ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν.

«Για ένα παιδί της δικής μου ηλικίας, αλλά θα έλεγα και της κοινωνικής τάξης μου, νομίζω ότι θα ήμουν άδικος αν έλεγα ότι δεν μου ήρθαν καλά τα πράγματα. Νιώθω τυχερός που κατάφερα όχι μόνο να δουλέψω, αλλά και να εκφραστώ μέσα από τη δουλειά μου. Δεν θα έλεγα όμως ότι μου χαρίστηκε κάτι. Μπορεί κάποια πράγματα, ειδικά στα ταξιδιωτικά projects, να φαίνονται μόνο ως καλοπέραση, αλλά υπάρχει αδιανόητη δουλειά από πίσω. "Έχασα" έξι χρόνια από τη ζωή μου χωρίς καν να κάνω διακοπές. Απλώς δούλευα, δούλευα, δούλευα, έγραφα, μάθαινα, έψαχνα. Με εξέφραζε πόροι πολύ η ζωή μου μέσα από τη δουλειά μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Πάντα ενεργός στα social media θα μοιραστεί αγαπημένες φωτογραφίες από ταξίδια του αλλά και αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά του.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Λέντζας, κάνοντας μια διαφορετική ανάρτηση, μας έδειξε το σαλόνι του σπιτιού του.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved