Φώτης Ζογλοπίτης: Ο πρώην της Πάολα είναι ζευγάρι με παίκτρια του House of Fame
Showbiz

Φώτης Ζογλοπίτης: Ο πρώην της Πάολα είναι ζευγάρι με παίκτρια του House of Fame

Φώτης Ζογλοπίτης: Αυτή είναι η 27χρονη που του έκλεψε την καρδιά...

Σαν βόμβα έσκασε ότι ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Πάολας (και μάνατζερ της) Φώτης Ζογλοπίτης είναι ζευγάρι με παίκτρια του μουσικού talent show, House of Fame, έχοντας μάλιστα και το ΟΚ της τραγουδίστριας.

Η αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου! Το αμόρε του Ζογλοπίτη είναι η 27χρονη Άλεξ Μαντή (Αλεξάνδρα Σημαντήρη)! Χαρακτηριστικό είναι πως η σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΙ έχει πολύ καλές σχέσεις με την Πάολα, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Να σημειωθεί ότι και με την κόρη της Πάολας και του Φώτη, τη 18χρονη Παολίνα, η Αλεξ τα πάει μια χαρά!

Μάλιστα, Αλεξ Μάντη τη «βάφτισε» καλλιτεχνικά η Πάολα Η σύντροφος του Ζογλοπίτη έχει τελειώσει Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή Χορού, ενώ η ενασχόληση της με το τραγούδι προέκυψε χάρη στην... τόλμη της! Όταν στο σχήμα που συμμετείχε ως χορεύτρια μια τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει τελευταία στιγμή, η Άλεξ άρπαξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Στέλιο Ρόκκο να τη συμπεριλάβει ως τραγουδίστρια και έτσι άνοιξε μια άλλη καριέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved