«Πλήρωσα στο ακέραιο τις συνέπειες των παρενοχλήσεων που έφταναν σε επίπεδο βιασμού»
Showbiz

«Πλήρωσα στο ακέραιο τις συνέπειες των παρενοχλήσεων που έφταναν σε επίπεδο βιασμού»

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός έκανε την παραπάνω δήλωση;

Για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει δεχθεί και ο ίδιος σεξουαλική παρενόχληση...

-Θεωρείς ότι υπάρχει υπερβολή σ' έναν βαθμό, σε όλο αυτό που συμβαίνει με τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις;

Σε κάποιο σημείο, σε κάποια πράγματα, ναι, θα φανεί και στο τέλος. Αυτό το "μηδέν άγαν", το έχουμε καταξεσκίσει όλοι, είμαστε όλοι της υπερβολής.
Γίνεται ένα θέμα και όλοι θα βγάλουμε τις ιστορίες των παρενοχλήσεων μας, αλλά υπάρχει κι ένα μέτρο ρε παιδί μου. Μηδέν άγαν ρε παιδιά, έλεος, υπάρχει μεγάλη διαφορά, υπάρχει απόσταση, από τη βία στον βιασμό, από τον βιασμό στη σεξουαλική παρενόχληση.

-Θεωρείς ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στον χώρο που δεν έχει δεχθεί κάποιας μορφής βία;


Όχι, κανένας άνθρωπος. Σε όλους τους χώρους, όλων των βαθμίδων, έχει δεχθεί την αμηχανία, να τον στριμώξει ο άλλος λεκτικά ή ερωτικά, ακόμα και το φλερτ είναι μια μορφή βίας. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει δεχθεί οποιαδήποτε μορφή βίας. θα τα δούμε αυτά τα όρια, θα καθίσει αυτός ο κουρνιαχτός, ο οποίος βγάζει στην επιφάνεια μια δυσωδία, έναν οχετό.


-Μίλησε μου για τη δική σου εμπειρία από τον χώρο.

Θα ήταν περίεργο, θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Δέχτηκα πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αλλά τις διαχειρίστηκα και πλήρωσα στο ακέραιο τις συνέπειες των παρενοχλήσεων που έφταναν σε επίπεδο βιασμού και εκβιασμού, αλλά δεν το μετανιώνω, αλλά είναι θέμα επιλογής. Οι επιλογές και οι κινήσεις μας χαρακτηρίζουν τον καθένα μας.


-Τη μορφή βίας που μου αναφέρεις την έχεις λάβει από άντρες και από γυναίκες;

Ναι, ως ένα βαθμό και από γυναίκες.


-Οι γυναίκες πώς λειτουργούν στην περίπτωση αυτή;

Δεν το θεωρώ βία. Βία θεωρώ κάτι που έχει μέσα την χειροδικία, που σε σπρώχνει, σε στριμώχνει. Αν ένα κοριτσάκι μέσα στις θαυμάστριες σε είχε στριμώξει κι αισθανόσουν κάποιο χέρι να σε ψαχουλεύει στα απόκρυφα σου, χωρίς να ξέρεις πού ανήκει, είναι κι αυτό μια μορφή βίας, δεν είναι να την καταγγείλεις, είναι αστείο και φαιδρό αυτό, μέσα στην τραγικότητα του. Είναι τραγικό να έχεις την εικόνα του συγκεκριμένου ηθοποιού, που τον θαυμάζεις, τον εκτιμάς και τον βλέπεις σε μία ποταπή ανθρώπινη χαμερπή στιγμή, να έχει στριμώξει ένα κοριτσάκι που βρίσκεται στην ανάγκη και να αυνανίζεται, αυτό σε σοκάρει. Να ερευνηθεί αυτό... Αν αυτό το κοριτσάκι δεν ήταν και τόσο...κοριτσάκι, κι αν πριν από εκείνη τη στιγμή είχαν προηγηθεί κι άλλες συναντήσεις στην τουαλέτα, στα βλέμματα και στα τηλέφωνα... Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα αυτά και μετά από τόσα χρόνια.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved