Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»
Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»

O Ανδρέας Μικρούτσικος καλεσμένος στην εκπομπή, Tik Talk και τον Αντώνη Σρόϊτερ μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα των ημερών, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και δεν δίστασε να αποκαλύψει τη δική του εμπειρία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν καταγγελίες και καταγγελίες. Είναι θετικό βήμα το ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω, να αξιολογήσω τι γίνεται. Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω.»!

Και υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Moυ έχει συμβεί… Ήμουν παντρεμένος και μου χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα μια κυρία με τον άντρα της και λέει στη γυναίκα μου «ο άντρας σας με βίασε». Την κοιτάζω και λέω κοίτα τι χάνω ο κερατάς. Παράνοια. Την έβαλε στη θέση της. Εκεί ήταν ιστορία μιας παρανοϊκής. Είναι κάποιες αφηγήσεις που με κάνουν να τις πιστέψω και αν είχα μια άλλη άποψη να πω κοίτα τελικά τι έγινε.

Είναι όμως και κάποιες που δεν μου είναι αξιόπιστες. Έχω δει ότι χρησιμοποιούνται τα πόστα και η εξουσία. Θεωρώ υποτίμηση του έρωτα, να χρησιμοποιώ το ότι μπορώ να σε βοηθήσω. Μου έρχεται εμετός. Συμβαίνει, ισχύει».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved