Κάτια Ταραμπάνκο: Τα μηνύματα στο Instagram μετά το survivor και η δήλωση για τον αγαπημένο της!
Showbiz

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα μηνύματα στο Instagram μετά το survivor και η δήλωση για τον αγαπημένο της!

H Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή, The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα μηνύματα που δέχτηκε στο Instagram της μετά το survivor, για τον σύντροφό της και… αποκάλυψε ποιο είναι το όνειρό της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε αρχικά: «Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω σε μια ταινία. Μου αρέσει πάρα πολύ. Η ηθοποιία είναι το στοιχεία μου μάλλον, κλείνω προς τα εκεί. Αλλά μου αρέσει οτιδήποτε έχει κάμερα, ταινία, σειρά, φωτογράφηση, video clip» και αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με καλλυντικά.

Το μοντέλο ανέφερε πως μετά το survivor δέχτηκε πολλά μηνύματα στα social media τα οποία ήταν θετικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι γονείς μου με καταλάβανε, κατάλαβαν γιατί έκανα αυτό με το ρύζι, το κατάλαβε και ο κόσμος. Με υποστήριξαν. Αυτή τη φορά δεν έλαβα άσχημα μηνύματα, μπήκα φοβισμένη να τα διαβάσω και έψαχνα, έψαχνα δεν έβρισκα κάτι αρνητικό… Στο GNTM ίσως δεν ήμουν τόσο καλή και τα αρνητικά μηνύματα που πήρα τότε ίσως με έκαναν καλύτερο άνθρωπο»!

Η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε και στον σύντροφό της: «Το αγόρι μου με περίμενε με το αγαπημένο μου μπέργκερ με μια κόκκινη κορδέλα και το ψυγείο γεμάτο γλυκά»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved