Υπόθεση Λιγνάδη: Από ώρα σε ώρα το φυλακιστήριο – Σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταβεί;
Showbiz

Υπόθεση Λιγνάδη: Από ώρα σε ώρα το φυλακιστήριο – Σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταβεί;

Προφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την απολογία του ενώπιον της 19ης ανακρίτριας της Αθήνας για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Για περίπου 4 ώρες έδινε εξηγήσεις ο Δήμητρης Λιγνάδης για όσα καταγγέλλονται σε βάρος του, χωρίς να καταφέρει να πείσει εισαγγελέα και ανακρίτρια με αποτέλεσμα λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας δήλωσε αμέσως μετά: «Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία από ώρα σε ώρα αναμένεται να εκδοθεί το φυλακιστήριο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό από τη στιγμή που ένας κατηγορούμενος έχει κριθεί προφυλακιστέος αναμένεται από την εισαγγελέα να εκδοθεί το φυλακιστήριο, το οποίο αναγράφει και σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταβεί.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση για εγκλήματα τα οποία αφορούν σε ό,τι κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης τα ενδεδειγμένα σωφρονιστικά καταστήματα για να «φιλοξενήσουν» τέτοιες περιπτώσεις είναι δυο, το ένα είναι στην Τρίπολη και το άλλο στα Γρεβενά.

Αυτά τα δυο σωφρονιστικά καταστήματα έχουν κατασκευαστεί και διαμορφωθεί ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις για να αποφεύγονται σε όσους θύτες προφυλακίζονται για τέτοια αδικήματα να μην έχουν πρόβλημα μεταξύ τους.

Δες αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved