Ζέτα Δούκα: Ένας μήνας μετά την εξομολόγησή της και το μήνυμά της συγκλονίζει
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Ένας μήνας μετά την εξομολόγησή της και το μήνυμά της συγκλονίζει

Συγκινεί η Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που προτιμάει να μιλάει μέσα μόνο από το Instagram με τους χιλιάδες θαυμαστές της και να μοιράζεται καθημερινά τις σκέψεις της μαζί τους.

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα εκείνη που μίλησε δημόσια μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την ψυχολογική και σωματική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση “Closer”.

Η ηθοποιός το πρωί της Πέμπτης (25-02) με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη δημοσίευσε στίχους του Μενέλαου Λουντέμη, έκανε ένα περιεκτικό σχόλιο, σημειώνοντας: «Ας βαδίσει η σημερινή ημέρα στο δρόμο της αλήθειας παρά τα ψέματα που θα ακουστούν».

Το πρωί της Παρασκευής (26-02) με αφορμή τον ένα μήνα που έχει περάσει από τη δική της εξομολόγηση ψυχής, έκανε μια ακόμη συγκλονιστική ανάρτηση.

«Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τη δική μου κατάθεση ψυχής κι έχουν γίνει ήδη τόσα πολλά. Η κοινωνία αλλάζει, τα θύματα βίας μιλούν και η αλλαγή είναι ορατή. Είμαστε όλοι μαζί! Πάμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο με αγάπη και δικαιοσύνη», έγραψε η ίδια.

Δες το ποστ της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved