Καράβας: Η σύζυγός του γιόρτασε τα γενέθλιά της και αποκαλύφθηκε η διαφορά ηλικίας τους
Showbiz

Καράβας: Η σύζυγός του γιόρτασε τα γενέθλιά της και αποκαλύφθηκε η διαφορά ηλικίας τους

Γιώργος Καράβας: Δες πόσο χρονών έγινε η αγαπημένη του

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν. Με καριέρα στο εξωτερικό, αλλά και μεγάλες συνεργασίες στο χώρο του modeling, ο Γιώργος Καράβας φέτος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως coach του GNTM 3.

"Δεν θεωρώ ότι "η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της", αλλά δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να ξέρει τα παιδιά που ασχολούνται με το μόντελινγκ. Όντως με έμαθε το κοινό μέσα από το GNTM, αλλά την ιδιότητα και την πο­ρεία μου, τη γνώριζαν οι άνθρωποι του χώρου", είχε δηλώσει για το επάγγελμά του.

Μάλιστα αρκετοί από τους χρήστες του διαδικτύου, έσπευσαν να μάθουν περισσότερα για την προσωπική του ζωή αλλά και για την αγαπημένη του Ραφαέλα με την οποία και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδάκια.

Ο Γιώργος Καράβας, με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης του, ανέβασε τις νέες τους φωτογραφίες, ενώ η τούρτα της Ραφαέλας αποκάλυψε την ηλικία της. Η σύζυγος του γνωστού μοντέλου έγινε 29 ετών, ενώ ο Γιώργος Καράβας φέτος θα γιορτάσει τα 39 του χρόνια, δηλαδή έχει 10 χρόνια διαφορά με την αγαπημένη του. Και δεν του φαίνεται καθόλου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved