Άγριες μέλισσες: «Έδεσαν» Δρόσω και Μπάμπης! Τι τους ενώνει;
Showbiz

Άγριες μέλισσες: «Έδεσαν» Δρόσω και Μπάμπης! Τι τους ενώνει;

Άγριες μέλισσες: Μάθετε τι ενώνει την Δρόσω και Μπάμπη από το επιτυχημένο σίριαλ του ANT1.

Μπορεί στις «Άγριες μέλισσες» ο Μπάμπης και η Δρόσω να είναι σε διαφορετικά στρατόπεδα, μια και ο γιος του Κυριάκου είναι με το μέρος της Ασημίνας (αφού την αγαπά με όλη του την ψυχή και θέλει να παραμείνει μάνα του μικρού Σέργιου), αλλά στην πραγματική ζωή και μακριά από το Διαφάνι ο Γιάννης Βασιλώττος και η Δανάη Μιχαλάκη είναι δύο πολύ καλοί φίλοι! Και αυτό γιατί τους ενώνει η αγάπη τους για τη μουσική και το τραγούδι!

Μάλιστα, εξαιτίας της βαθιάς καλλιτεχνικής τους σχέσης, οι δύο νέοι ηθοποιοί προχώρησαν σε μία σύμπραξη, ενώνοντας τις φωνές τους για ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του Γιάννη Βασιλώττου. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Ανάθεμά σε θάλασσα» και τη μουσική ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Τάσος Πούλιος.

Το τραγούδι γράφτηκε για την ταινία μικρού μήκους «Sea you», σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλώττου και Γιώργου Ημέρη. Ο τηλεοπτικός Μπάμπης τραγουδάει, παίζει κιθάρα και πιάνο, και η Δροσούλα τον σιγοντάρει με την υπέροχη φωνή της! Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η καλλίφωνη Δανάη Μιχαλάκη πιάνει το μικρόφωνο χαρίζοντάς μας ωραία τραγούδια. Στις «Αγριες μέλισσες» είχε συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό όταν τραγουδούσε το «Καίγομαι και σιγολιώνω», το «Χώμα βρεγμένο», το «Κεντρί» (την περίοδο που δούλευε στο καμπαρέ της Τρούμπας) και το «Αγκαζέ».

Το κομμάτι αυτό τραγουδούσε η Δανάη Μιχαλάκη όταν η Ελένη (Μαρία Κίτσου) την είχε αντικρίσει να τραγουδά και να φλερτάρει με πελάτες στο κλαμπ Χαβάη, βάζοντας τα κλάματα για τον… βούρκο στον οποίο έχει κυλήσει τιμωρώντας τον εαυτό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να δούμε τη Δρόσω και τον Μπάμπη να τραγουδούν παρέα και στη σειρά. Κάτι που ενδεχομένως να γίνει προς το τέλος της σεζόν, όταν η ζωή των ηρώων θα έχει αλλάξει άρδην και η σχέση της Ασημίνας με τη Δρόσω θα έχει πάρει μια πιο ισορροπημένη πορεία για χάρη του μικρού Σέργιου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved