Μπιμπίλας για Λιγνάδη: «Διαφορετικές οι καταγγελίες στο ΣΕΗ – Δεν είχαμε λόγο να του κάνουμε πόλεμο»
Showbiz

Μπιμπίλας για Λιγνάδη: «Διαφορετικές οι καταγγελίες στο ΣΕΗ – Δεν είχαμε λόγο να του κάνουμε πόλεμο»

Υπόθεση Λιγνάδη: Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για την υπόθεση Λιγνάδη και υποστήριξε πως οι καταγγελίες που έχει στα χέρια του το Σωματείο είναι διαφορετικές από αυτές που έχουν φτάσει στη δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, συζήτηση εφ'όλης της ύλης σχετικά με την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη είχαν στην εκπομπή «Κάτι Τρέχει με τη Μάριον» ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας με τον δικηγόρο υπεράσπισης των θυμάτων Ιωάννη Βλάχο αλλά και τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη.

«Να μιλήσουν άνθρωποι που βασανίζονται 30 χρόνια», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στο ΣΕΗ δεν έχουν σχέση με αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
«Αφού μας το ζήτησε η εισαγγελία ήμασταν υποχρεωμένοι να δώσουμε το φάκελο με τις καταγγελίες. Να θυμίσω ότι οι αρχικές καταγγελίες για τον κύριο Λιγνάδη δεν προήλθαν από το ΣΕΗ, προήλθαν απέξω. Αυτές οι καταγγελίες δεν έχουν έρθει σε εμάς, άλλες είναι αυτές που έχουν φτάσει σε εμάς. Δεν έγινε κάποιος πόλεμος από το Σωματείο και δεν είχαμε και λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved