Αλίκη Κατσαβού: Μνημόσυνο ενός έτους για τον Κώστα Βουτσά! Ποιοι παρευρέθηκαν;
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: Μνημόσυνο ενός έτους για τον Κώστα Βουτσά! Ποιοι παρευρέθηκαν;

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου από τον θάνατο του αξέχαστου Κώστα Βουτσά και η τελευταία γυναίκα της ζωής του, η Αλίκη Κατσαβού έκανε μνημόσυνο σε εκκλησία στα Ιλίσια. 

Η γνωστή ηθοποιός, κρατώντας σφιχτά από το χέρι τον μοναχογιό της Φοίβο και έχοντας στο πλευρό της την κουμπάρα και φίλη της Ντόρα Δούμα αλλά και τον Σπύρο Μπιμπίλα όπως και τον συμπρωταγωνιστή της στα Διλήμματα Σπύρο Θεοδόση τέλεσε το μνημόσυνο στη μνήμη του αξέχαστου ηθοποιού σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα στον Άγιο Χαράλαμπο Ιλισίων.

Φρόντισε μάλιστα να κάνει γνωστή την είδηση μέσα από μία φωτογραφία στα social media λίγο μετά το μνημόσυνο.

Λίγες μέρες πριν και ενώ πλησίαζε η ημερομηνία της μαύρης επετείου ενός χρόνου από τον θάνατό του, η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε μία πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία της με τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά και τον γιο τους, μόλις λίγων μηνών σε ηλικία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στο μνημόσυνο δεν παρευρέθηκε κανένα άλλο μέλος της οικογένειας του Κώστα Βουτσά, όμως η μία από τις τρεις κόρες του, η Θεοδώρα Βουτσά η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγο και την κόρη τους, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πατέρα της μέσα από πολύ τρυφερές φωτογραφίες του παρελθόντος που ανέβασε.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved