Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο πιο ανατρεπτικός γάμος από πρωταγωνιστή της σειράς
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο πιο ανατρεπτικός γάμος από πρωταγωνιστή της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής της σειράς πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Και φέτος, οι Άγριες Μέλισσες σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται σε εντατικά γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ή αλλιώς, ο Παναγιώτης από το Διαφάνι, μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο κατέληξαν να παντρευτούν.

Λίγο πριν τα πενήντα, το 2019, παντρεύτηκε με τη σύντροφο σου, έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης. Γιατί δεν το έκανες νωρίτερα; Σε φόβιζε η δέσμευση που έχει μια τέτοια συνθήκη;

Δεν ήμουν εναντίον του γάμου ούτε με φόβιζε. Για την ιστορία, πρέπει να σου πω πως ο γάμος μας ήταν εντελώς ανατρεπτικός, γιατί με τη σύντροφο μου είμαστε και οι δύο παλαβοί. Το 2019 επρόκειτο να πάω στην Καβάλα, απ' όπου κατάγομαι, για να γίνω κουμπάρος στο γάμο του κολλητού μου φίλου. Είπα τότε στη γυναίκα μου «ας κάνουμε και εμείς έναν πολιτικό γάμο». Έτσι μέσα σε τρεις ημέρες, πάντρεψα το φίλο μου, παντρεύτηκα κι εγώ.

Ξεκίνησες για κουμπάρος, λοιπόν, και κατέληξες γαμπρός...

Κάπως έτσι. (γέλια) θα παντρευόμασταν ούτως ή άλλως κάποια στιγμή, γιατί έχουμε μια πολύ όμορφη και ζεστή σχέση.

Η σύζυγός σου είναι επίσης ηθοποιός; Όχι. Είναι αισθητικός. Είναι ένας υπέροχος, θεσπέσιος άνθρωπος, θα έλεγα πως πραγματικά με ανέχεται!

Τι θέλεις να σου φέρει ο χρόνος;

Ηρεμία και υγεία. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά. Θεωρώ πως καλώς συμβαίνουν όλα αυτά στο χώρο μας τον τελευταίο καιρό για να ξεκαθαρίσει το τοπίο καινά ξαναγνωριστούμε. Πιστεύω πως η θύελλα θα κοπάσει κάποια στιγμή και θα έρθει η νηνεμία.

Δείτε τη σύζυγο του ηθοποιού στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved