Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Θέλω ένα ευτυχισμένο και ήρεμο φινάλε με τη Σταυρούλα»
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Θέλω ένα ευτυχισμένο και ήρεμο φινάλε με τη Σταυρούλα»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο Βαγγέλης Φατσέας γίνεται… «νομότρυπος» για να εντυπωσιάσει τη… «δημαρχέσα» του.

Όμως, η ξαφνική εμφάνιση της άγνωστης κόρης του θα αλλάξει τα πάντα στο Κολοκοτρωνίτσι. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για το τέλος που θα ήθελε για τον ήρωα του, αλλά και για τη συνεργασία του με το Netflix και το ΙΤV.

Αλήθεια, αν σας έλεγαν πως το «Καφέ» τελειώνει σε λίγο διάστημα, τι τέλος θα δίνατε στον ήρωα σας;

«Θα ήθελα να έχει αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Σταυρούλα. Μετά από τόσα χρόνια παιδέματος, δεν το αντέχω όχι ως Φατσέας, αλλά ως Γεράσιμος να παιδεύω άλλο την Τζόυς! Θέλω να έχω ένα ευτυχισμένο και ήρεμο φινάλε μαζί της. Αλλά δεν ξέρω τι θα γράψουν οι σεναριογράφοι».

Θα ενταχθεί στο καστ και η κόρη σας, Ολγα. Ο ρόλος της θα έχει σχέση με τον ήρωα σας;

«Η αλήθεια είναι πως θα έχει, θα παίξουμε μαζί και η συγκίνηση μου είναι μεγάλη. Χαίρομαι πολύ που θα συμβεί αυτό. Η παρουσία της θα αφορά σε μια σχέση που είχα στο παρελθόν!».

Θα είναι κόρη του Φατσέα;

«Ναι, θα έχει προκύψει από μια αμαρτία του παρελθόντος και οι εξελίξει θα είναι τουλάχιστον περίεργες...».

Εχετε συνεργαστεί με το Netflix και το ΙΤV, έχετε συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές. Θα φτάσει άραγε η Ελλάδα σε αυτά τα πρότυπα;

«Απέχουμε, γίνονται ωστόσο σοβαρές προσπάθειες για να μπαίνουν και ελληνικές παραγωγές σε μεγάλες πλατφόρμες και εύχομαι να γίνει σύντομα. Δημιουργούς έχει η χώρα μας, τα χρήματα δεν έχει. Ισως πρέπει να κάνουμε λιγότερες παραγωγές αλλά με καλύτερη ποιότητα προκειμένου να συμβαδίσουμε. Χρειάζεται λιγότεροι "αρπακολισμός" και να δούμε λίγο πιο σοβαρά τη συγκεκριμένη προσπάθεια, θα ανοίξουν και περισσότερες αγορές για εμάς. Χαιρόμαστε να προχωράει η δουλειά μας...», είπε στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved