Αλέξης Κούγιας: Η απάντησή του στην Καινούργιου: «Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν»
Showbiz

Αλέξης Κούγιας: Η απάντησή του στην Καινούργιου: «Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν»

Την απάντησή του έδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας (01-03) έγινε έξαλλη στον «αέρα» της εκπομπής Ευτυχείτε, με προηγούμενη ανακοίνωση του ίδιου, στην οποία φαινόταν να «φωτογραφίζει» την ίδια.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε λέγοντας:

«Αν υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει «πόσο ευγενική είστε» και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα.»!

Και τόνισε με τρεμάμενη φωνή από τα νεύρα της: «Εγώ στη Μύκονο έχω πάει συγκεκριμένες φορές, ούτε σπίτι έχω. Ντροπή σας κύριε Κούγια. Δεν σας σεβόμαστε κύριε Κούγια. Επιφυλασσόμαστε και εμείς για αυτά που είπατε, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος. Ντροπή σας. Ας θυμηθούμε και λίγο το παρελθόν του κυρίου Κούγια… Στο κομμάτι που φωτογραφίζει εμένα και με θίγει απεριόριστα ήθελα να απαντήσω. Περιμένω μια συγγνώμη»!

Η νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει τα εξής:

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα.
Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν.
Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ.
Αθήνα, 01/03/2021
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξιος Χ. Κούγιας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved