Σπύρος Σταμούλης: «Δεν πρέπει να τα αφήνουμε όλα στην τύχη»
Showbiz

Σπύρος Σταμούλης: «Δεν πρέπει να τα αφήνουμε όλα στην τύχη»

Σπύρος Σταμούλης Μπορεί να σπούδασε Οικονομικά, τον κέρδισε όμως η υποκριτική, και μάλιστα το ξεκίνημα του στην τηλεόραση ήταν πολύ δυναμικό.

Μπορεί να σπούδασε Οικονομικά, τον κέρδισε όμως η υποκριτική, και μάλιστα το ξεκίνημα του στην τηλεόραση ήταν πολύ δυναμικό.

Ο Σπύρος Σταμούλης σε συνέντευξή του μίλησε για τις συγκυρίες που καθόρισαν τις επιλογές του και αν περίμενα αυτή την πορεία στη μικρή οθόνη.

- Με πτυχίο Οικονομικών και μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά, πώς ξεκίνησε το ταξίδι σας στην υποκριτική;

«Σπούδαζα Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ, κι ενώ είχαν μείνει δύο εξεταστικές για να πάρω το πτυχίο, μου πρότεινε μια φίλη να πάω σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα. Μου άρεσε πάρα πολύ και όταν το καλοκαίρι ο δάσκαλος, που είχαμε στην ομάδα, μου πρότεινε να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό, πήρα την απόφαση να το κάνω».

Δεν αφήσατε τις σπουδές φαντάζομαι...

«Όχι, όταν τελείωσα τη Σχολή του Εθνικού, το 2013, ήταν μέσα στην κρίση και υπήρχε ο φόβος πώς θα πάνε τα πράγματα επαγγελματικά. Οπότε θεώρησα ότι πρέπει να πάρω το πτυχίο μου και έπαιξα πολύ λίγο, μόνο σε δύο παραστάσεις. Μετά πήγα στρατό και έκανα ένα μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά. Προσπάθησα να δημιουργήσω ένα πλαίσιο ασφαλείας, να νιώθω ότι θα μπορούσα να κάνω κι ένα άλλο επάγγελμα. Έκανα την πρακτική μου σε ναυτιλιακή εταιρία, όταν με πήρε τηλέφωνο ο casting director Άκης Γουρζουλίδης και μου πρότεινε να γνωρίσω τον Γιώργο Γκικαπέππα, το σκηνοθέτη της παραγωγής για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, Ήμουν πολύ τυχερός, γιατί ταιριάξαμε αμέσως. Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης, μου άρεσε πάρα πολύ η αισθητική του και τον συμπαθώ πολύ και ως άνθρωπο, έχουμε φιλικές σχέσεις. Και κάπως έτσι ξανάρχισα».

-Το ξεκίνημα σας στην τηλεόραση ήταν πολύ δυναμικό. «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του», «Το κόκκινο ποτάμι» και τώρα «Άγριες μέλισσες». Το περιμένατε;

«Όχι, δεν είχα κάποιο σχέδιο, έτυχε. Σίγουρα επιδίωξα κάποια πράγματα, αλλά η μία δουλειά έφερε την άλλη. Πριν προβληθεί η σειρά για τον Καποδίστρια, έμαθα από φίλους ότι γίνονται κάστινγκ για το "Κόκκινο ποτάμι". Έστειλα το βιογραφικό μου στην κυρία Ψωμαδέλη και στη συνέχεια γνώρισα τον Μανούσο Μανουσάκη. Το ίδιο έγινε και με τις "Αγριες μέλισσες", είχα γνωστούς οι οποίοι έπαιζαν, μου άρεσε πολύ αυτή η δουλειά και έστειλα το βιογραφικό μου. Νομίζω ότι δεν πρέπει να τα αφήνουμε όλα στην τύχη», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved