Μάρτζυ Λαζάρου: «Δεν αντέχω τους διπρόσωπους ανθρώπους, τους δήθεν και τους τοξικούς»
Showbiz

Μάρτζυ Λαζάρου: «Δεν αντέχω τους διπρόσωπους ανθρώπους, τους δήθεν και τους τοξικούς»

Η Μάρτζυ Λαζάρου δηλώνει πεισματάρα και φωνακλού.

Η όμορφη δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της, για το πως της αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της, ενώ αποκάλυψε τι είναι εκείνο που μπορεί να την βγάλει εκτός εαυτού.

Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα ζώδια. Όσο αστείο και να είναι για κάποιους, πιστεύω ότι το ζώδιο μαρτυρά πολλά!

Δεν αντέχω τους διπρόσωπους ανθρώπους, τους δήθεν και τους τοξικούς. Ύστερα από αρκετή προσπάθεια, έφτασα στο σημείο να μην τους έχω στη ζωή μου.

Μαγειρεύω πάρα πολύ. Μερικές φορές το νιώθω σαν να κάνω ψυχοθεραπεία.

Καλύτερη μου στιγμή είναι όταν γυρίζω σπίτι από τη δουλειά και παίρνω το Λυδιάκι μου αγκαλιά! Μαγική στιγμή. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα νιώσω έτσι και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να γίνω μητέρα. Αν και οι φίλοι μου δεν πίστευαν ΠΟΤΕ ότι θα παντρευτώ και θα κάνω οικογένεια! Μεταξύ μας, από ένα σημείο και μετά δεν το πίστευα ούτε εγώ! Ευτυχώς ο καλός Θεούλης μου έστειλε τον Τάσο!

Θαυμάζω όλες τις γυναίκες που καταφέρνουν να κάνουν τα πάντα και μάλιστα ταυτόχρονα.

Σιχαίνομαι την αδικία. Μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού. Είμαι φωνακλου, αλλά θα με έλεγες και «χαρά της ζωής». Τσαντίζομαι μέσα σε 5 λεπτά και το ξεχνάω στα επόμενα 2. Εγωισμός μηδέν.

Αν δε γινόμουν δημοσιογράφος θα ήθελα να γίνω αστυνομικός! Μη με ρωτήσεις γιατί...

Στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω γυμναστική για να χάσω τα υπόλοιπα κιλά της εγκυμοσύνης και βλέπω ταινίες στο Netflix με τον άντρα μου!

Aν βάλω κάτι στο μυαλό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρω. Πολύ πεισματάρα, άσ' τα!

Η πιο συγκινητική στιγμή στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου. Απίστευτο συναίσθημα!

Από το σχολείο μέχρι σήμερα δεν έχω αλλάξει καθόλου ως άνθρωπος. Με την κολλητή μου την Αγγελική είμαστε μαζί από την 3η γυμνασίου και δεν έχουμε τσακωθεί ούτε μία στιγμή. Την αγαπώ σαν να είναι αδελφή μου, είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved